Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 13.09.2009, 22:40 

Witam wszystkim po dość długiej nieobecności na forum. Nareszcie zdrowie pozwoliło wrócic do mysli o zakupie Porsche 928, znalazlem teoretycznie coś ciekawego.Moje pytanie do wszystkich,czy ktoś ma wiedze na temat tego konkretnego modelu, czy ktoś go widział na żywo, może ktoś ze znajomych interesował sie własnie tym konkretnym Porsche?Nie będę ukrywał do Szczecina mam do przejechania całą Polske - prawie 700km i nie specjalnie chce mi się wycieczki żeby sięnie rozczarować,Jeszcze raz proszę o pomoc i informacje, ponizej podaje link do ogłoszenia.

http://moto.gratka.pl/tresc/porsche-928 ... ced8f72d,1

Tytuł:
PostNapisane: 13.09.2009, 23:00 

wisi dlugo na allegro, bardzo dlugo, cena wyjsciowa byla 55tys. wygląda dośc dobrze, nie znam auta, nie wypowiem sie o mechanice, ale to wnetrze to jakoś nie teges i to nie chodzi tylko o kolor, ale nie wiem co, ale cos mi tam nie poasuje :P

z zewnatrz sliczna

moze ktos z miasta przebywania auta na nie zerknie i zda relacje :)

Tytuł:
PostNapisane: 13.09.2009, 23:07 

Witam, no to mnie zaskoczyłeś z tą ceną wyjściową.Ale bardziej mnie interesuje co masz na myśli pisząć że wnętrze coś nie halo jest. Pisz śmiało im więcej podpowiedzi i komentarzy tym dla mnie lepiej, raz w życiu miałem okazje zasiąść w 928 więc nie mam w tym temacie zbyt dużej wiedzy a taka jest mi potrzebna w tym momencie :-) . Dzięki

Tytuł:
PostNapisane: 13.09.2009, 23:43 

ten samochód był już kilka razy omawiany i w sumie chyba największy problem to cena... ktoś się kiedyś wypowiadał, że samochód został zostawiony w rozliczeniu w jakimś salonie BMW i był tam do kupienia chyba za 30 tys. ale głowy nie dam - musisz to sprawdzić.

Tytuł:
PostNapisane: 14.09.2009, 0:19 

Szukam i szukam na naszym forum, ale nic nie znalazłem na temat tego Porsche. W sieci też próbowałem ale niestety.Szkoda może ktoś się odezwie na dniach i bedzie miał jakąś wiedze na temat tego auta.

Tytuł:
PostNapisane: 15.09.2009, 7:28 

witaj,
w komisie w Bielsku-Białej (Jaworze) stoi 928, nie pamietam chyba Długi prosił mnie kiedyś żebym sprawdził... auto było przytarte w prawy bok... stan w miarę OK.
Teraz stoi zrobione (widziałem z daleka ale zrobionego nie oglądałem)
pewnie jako bezwypadkowe :) po babci niepalącej dowożącej wnuki do przedszkola...:)

pozdr, Jacek

Tytuł:
PostNapisane: 16.09.2009, 12:05 

Vjackmax - myslis tego szarego? to jest 968. w srodku niema jakiegos katowania, sedzenia som OK, niezdarte. Niebyl na prawde wypadkowy, tylko jak by po obcierany po parkingach lub cos takiego. Wczoraj go bylem oglodac dla znajomego. Silnik fajnie chodzi, opony sprzodu prawie nowe (DOT 07), nowe swiece i niewiem czi cos jescie. Sprzedaje go znajomy, no to wiem :)

Tytuł:
PostNapisane: 16.09.2009, 12:09 

o ja głupia pipa... fakt to jest 968...
Parkingowa stłuczka to nie była raczej... dostał w próg - oglądałem go przed zrobieniem... raczej drzewo lub słupek...

sorki za zamieszanie

pozdr, Jacek

Tytuł:
PostNapisane: 16.09.2009, 13:17 

hmmm a to moze radsej drugy jest. bo ten posiada wszystkie naklejky i nawet na chlodnicach som tez. Poprosie o zdjecia przed naprawom, zobaczimi czi to ten sam.

Tytuł:
PostNapisane: 16.09.2009, 13:19 
Administrator

To ten sam. Ile jest szarych z różową tapicerką ?
Mocne uderzenie w próg, z dołu. Na 100% pogięta podłoga.

Tytuł:
PostNapisane: 16.09.2009, 15:30 

Witam, widze że wszyscy wiedzą o innych porsche prawie wszystko a o tym czarnym ze Szczecina zero - POMOCY !!!

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]