W związku ze zmianą planów i niestety brakiem czasu na radość z posiadania 911 rozważam sprzedaż w okolicy połowy czerwca mojego 996 4S.
Poniżej podstawowe informacje dotyczące auta i kilka zdjęć. Porsche 996 4S Rok produkcji: 2003 I rejestracja: 12.2003 (Japonia) I rejestracja w PL: 04.2017 VIN: WP0ZZZ99Z4S600236 Przebieg: 67 500 km, Auto bezwypadkowe. Jednak moim zdaniem przemalowany jest tylny prawy błotnik, tylko grubsza powłoka lakiernicza.
Auto sprowadzone z Japonii przez Pana Krzysztofa – KIMBEX. Samochód ma wiele wlepek japońskich, jest książka oryginalna japońska oraz instrukcja + japońska książka przeglądów okresowych (potwierdzenia przebiegów) + założona „polska” książka serwisowa.
Po sprowadzeniu auta zrobiłem przegląd u Pana Marka w Warszawie na ulicy Chełmżyńskiej. Wymienione zostały wszystkie płyny i filtry i ogólny przegląd.
Oprócz tego wymieniłem przednie opony na nowe z homologacją Porsche.
Na tunelu środkowym było kilka rys (standard) co mnie bardzo denerwowało i został on obszyty oryginalną skórą nappa z oryginalnym wzorem szwów na wzór oryginalnego pakietu skórzanego Porsche.
Felgi zostały poddane profesjonalnej renowacji i pomalowane na czarno z polerowanym rantem (lakier został usunięty chemicznie, pomalowane na czarno, wypolerowany rant i na koniec pomalowane lakierem bezbarwnym).
Dla bardzo zdecydowanych jest jeszcze jeden komplet felg w oryginalnym lakierze – srebrne.
Auto zostało poddane profesjonalnej usłudze detailingowej (korekta lakieru, powłoka kwarcowa, mycie i zabezpieczenie tapicerki skórzanej).
Jeżeli ktoś szuka takiego auta i jest zainteresowany proszę o informację na priv lub tel: 600-933-922
Cena – około 160.000pln – umowa kupna-sprzedaży.
Póki co zamieszczam tylko na forum i bardziej informacyjnie bo do czerwca jeszcze kilka miesięcy.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.