Cześć! Mam Boxstera polift z 2003 r. Niestety historia go pokarała i audio jest niekompletne. VIN: WP0CB29813U661299
Spis z natury: - w bagażniku brak wzmacniacza (dwie wiązki kabli z kostkami i jedna ucięta - w desce chyba tylko tweetery bo przez duze maskownice widać wnętrze deski - w drzwiach woofery, do nich podciągnięte nowe kable - radio Kenwood. Do niego przypięte kable od glośników (tweetery i woofer skręcone razem). Czy polaryzacja jest prawidłową- nie wiem, bo jeszcze nie rozbierałem wszystkiego. - za radiem są jakieś wolne kostki oraz chyba 4 lub 6 kabli typu chinch - tylna półka bez miejsca na głośniki (plastikowe zaslepki
Podpowiecie, contam powinno byc w oryginale i czy odbudowywac oryginal, czy zmianiac?
Ponoc w cabrio robotę robią glosniki w tylnej połce. Czy ktos z Was robil taki upgrade? Czy wtedy bedzie potrzebny wzmacniacz 4x6?
jakbyś potrzebował ori systemu to mam różne opcje wzmacniaczy głośników radio pcm z 996 poliftingowych itd , kwestia co miałeś w osi musiłbyś sprawdzić vin