Witajcie,
Mam problem z dachem w moim nowo-nabytym Cayenne. Niedawno zauważyłem, że przy większych ulewach przecieka mi panorama. Zbliża się okres wiosenny i musze to jak najszybciej naprawić. W związku z tym mam pytanie:
1. Czy ktoś miał już taką usterkę i może doradzić czego mogę się spodziewać podczas diagnozy w serwisie?
2. Ktróy serwis polecacie najbardziej. Zależy mi na tym, żeby był to serwis uczciwy, bo ostatnio przy tych dużych mrozach miałem bardzo nieprzyjemną przygodę z pewnym serwisem Porsche, który chciał mnie naciągnąć na naprawę za pare dobrych tysięcy. Okazało się, że wystarczyło wymienić bezpiecznik za 20 zł. (tę sytuację opiszę w w wolnej chwili, w ramach przestrogi.
3. Czy orientujecie się co dokładnie co mogło się stać (uszczelka, czy może coś innego). Chciałbym wiedzieć jak najwięcej przed oddaniem auta do serwisu.
4. Czy orientujecie się ile może kosztować taka naprawa, jeśli to uszczelka?
Link do zdjęć na google z awiarią:
https://drive.google.com/open?id=1b3gvs ... l6r-kZ2--EJeśli ktoś ma czas i chęci, bardzo proszę odnieść się do zdjęć, które są w linku. Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź na którekolwiek z moich pytań.
Marcin