Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 30.06.2020, 15:10 

OPIS:
Jak by ktoś szukał ciekawego auta na torówkę to mam taki projekt do ukończenia i sprzedania, na który nie mam czasu.
Błotniki laminat Grp Teilecar 2 kg, panel przedni z wlotem laminat GRP Teilecar 1,3 kg, maska laminat GRP Teilecar 6,5 kg, reflektory Porsche GTP, dokładki nadkoli ala Broadfood Racing GFK Teilecar, klapa oryginalny zabytkowy Strosek z włókna węglowego 14kg, jest nawet logotyp Strosek odbity :) Zawieszenie gwintowane od turbo, układ hamulcowy z zaciskami Brembo od Turbo po regeneracji, wszystkie przewody układu hamolcowego nowe + stalowy oplot, dorzucam luzem silnik z komputerem od Porsche S (M44.40), czarny środek z oryginalnymi skórzanymi fotelami Sportsitze z 964. Buda po blacharce. I dużo drobiazgów. Auto zarejestrowane na mnie, OC ważne. Praktycznie wszystko jest, żeby go złożyć, zostało polakierować budę i poskłądać. Na sierpień mam termin u lakiernika, jak się nie znajdzie chętny to poskładam go pewnie, ale cena będzie już inna. Jak by co to do sprzedania na tych innych kołach 17''. Właśnie sprawdziłem w papierach, kupiłem go z 10 lat temu :), w między czasie kupiłem sobie 6 innych Porsche, a ten tak stoi biedny praktycznie od 10 lat na hali. Dla tych co pytają czy to wersja DAKAR bo tak wysoko stoi :) - Silnik zdemontowany i skrzynia, zawias nie ustawiony.

CENA:
35.000 zł, ewentualnie zamiana na coś ciekawego ...może boxa, możliwa dopłata z mojej strony ;) Cena do negocjacji.

KONTAKT:
adamwalenda@op.pl

PostNapisane: 6.07.2020, 11:12 

Updejt, aktualne foto.

CENA: 35.000 zł do negocjacji
KONTAKT: adamwalenda@op.pl

AKTUALNE FOTO:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

PostNapisane: 15.07.2020, 12:18 

Jak by co, mogę oddać za 20.000 zł bez silnika i skrzyni, to sobie do torówki wrzucę :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]