|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 16 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
DroppedOpa
|
Napisane: 1.02.2023, 13:31 |
|
|
Impreza myślę, że wpada do kalendarza już na stałe.Nowe miejsce i nowe wyzwanie.PORSCHEmeet w roku 2023 odbywać się będzie w świetnym miejscu jakim jest Folwark Konny Hermanów. Miejsce z ogromnym potencjałem a właściciele to również PetrolHead'y, więc łączymy konie żywe z tymi mechanicznymi. Formuła zbliżona do zeszłorocznej. Chill, wystawa plus troszkę zabawy terenowej (turystyki). Ilość miejsc noclegowych mocno ograniczona (możliwość rezerwacji po akceptacji zgłoszenia). W pobliskim Żerkowie jest hotel, z którym prowadzimy rozmowy i tam również będzie można nocować (zapewnimy transport z FKH do Żerkowa). Zgłoszenia na event za pośrednictwem maila:"Osoby chętne, aby wziąć udział w PORSCHEmeet prosimy o wysyłanie maila zgłoszeniowego na pork.werkpoland@gmail.comW tytule podajmy nazwę: PORSCHEmeet, zamieścić zdjęcie swojego Porsche plus opis, dodatkowo prosimy podać informację odnośnie ilości osób w samochodzie." Link do wydarzenia FaceBook: https://www.facebook.com/events/916277463119234Wiemy, że termin się zgrywa z wydarzeniem PorscheClubPoland niestety data wydarzenia u nas pojawiła się przed zaktualizowaną datą eventu PCP i niestety nie możemy pozwolić sobie na zmiany. Każdy wybiera to co dla niego wygodniejsze i ciekawsze - do niczego nie zmuszamy "peace"
|
|
Góra |
|
Alex1987
|
Napisane: 1.02.2023, 17:00 |
|
Nr klubowicza: 807
|
Najpewniej będę, ale jeszcze na 100% nie wiem.
Góra |
|
DroppedOpa
|
Napisane: 9.02.2023, 9:43 |
|
|
|
Góra |
|
jarmaj
|
Napisane: 22.02.2023, 18:00 |
|
|
DroppedOpa, możesz podać więcej szczegółów? Jaki koszt wpisowego, jaki harmonogram?
|
|
Góra |
|
BartekG
|
Napisane: 24.02.2023, 10:40 |
|
Nr klubowicza: 770
|
JESTEM ! Czekam na więcej informacji. Ave
Góra |
|
DroppedOpa
|
Napisane: 28.02.2023, 12:50 |
|
|
Event to swoisty chill, który ma na celu integrację oraz świetną zabawę fascynatów Porsche. Wydarzenie będzie odbywać się w Folwarku Konnym Hermanów. Pierwszy dzień to klasyka - rejestracja uczestników i dzień organizacyjny (pełen relaksu), wieczorne ognisko z muzyką w tle. Drugi dzień to konkurencje zlotowe, wystawa dla zwiedzających, a dla chętnych będzie możliwość zwiedzania okolicy i uczestnictwa w spływie kajakowym. Wieczorem wspólna obiadokolacja z integracją. Niedziela jest również dniem relaksu i podsumowania wydarzenia. Wręczenie wyróżnień i oficjalne zakończenie. Wszystko to opisujemy w wielkim skrócie - po prostu musicie z nami to przeżyć. Tegoroczne wydarzenie zmienia klimat z torowego na wypoczynkowy. Podczas całego eventu, będzie okazja spotkać świetnych fotografów oraz wideomaker'ów, z którymi będziecie mogli nawiązać bliższą współpracę. Poniżej, krótkie wideo z poprzednich edycji które była zapalnikiem do aktualnych działań: PORSCHEmeet w siedzibie 118REFORM https://youtu.be/sEPZq5Lcf3sPORSCHEmeet Poznań https://youtu.be/--XAfcPRBTY
|
|
Góra |
|
BartekG
|
Napisane: 28.02.2023, 16:13 |
|
|
Świetnie się zapowiada ! Jak to będzie wyglądało kosztowo ? Hotel rezerwujemy we własnym zakresie ? Ave
Góra |
|
DroppedOpa
|
Napisane: 28.02.2023, 22:06 |
|
|
Wpisowe to 450zł (auto + kierowca) Hotel już mamy zapełniony (pierwsi zgłoszeni mieli opcję rezerwacji hotelu)
Pozostali we własnym zakresie mogą organizować nocleg w Żerkowie (MTC)
|
|
Góra |
|
BartekG
|
Napisane: 1.03.2023, 21:19 |
|
|
Zgłaszałem się w dniu przysłania informacji - nie rozumiem. Ma rezerwacje ?? Trochę słaby fakt , tak słabego przygotowanie noclegowego. Wiesz już że frekwencja dopisała w 2022 i tak wpada w tym roku ? W tym Folwarku mają 15 pokoi ??
Góra |
|
DroppedOpa
|
Napisane: 6.03.2023, 12:12 |
|
|
Bartku niestety ośrodek ma tylko 30 pokoi, do których pierwszeństwo mają Ci którzy zgłosili się pierwsi i opłacili zgłoszenie. Mamy miejsca noclegowe jeszcze zarezerwowane w okolicznych Agroturystykach (zapewniamy uczestnikom transport z terenu do noclegu). Nie każdemu się uda dogodzić niestety a postanowiliśmy, że właśnie w tym miejscu będzie idealnie dla nas. Ilość aut ograniczyliśmy do 75. W tym roku są właśnie 75 urodziny i postanowiliśmy wprowadzić taką zasadę. Jeśli wysyłałeś zgłoszenie to na 100% dostałeś odpowiedź. Jeśli jednak wysłałeś zgłoszenie odpowiadając na maila informującego o wydarzeniu to niestety. Podkreślaliśmy aby wysyłać oddzielne zgłoszenie. Maili zwrotnych na informację zlotową dostaliśmy około 200 odpowiedzi. Zasada jest prosta - każdego traktujemy równo i jeśli zgłoszenie prosimy by zostało wysłane oddzielnym mailem to tylko te bierzemy pod uwagę.
|
|
Góra |
|
BartekG
|
Napisane: 6.03.2023, 23:05 |
|
|
Ok, nie ma tematu. Odpuszczę sobie. 7 lutego dostałem maila od Ciebie, 8 odpowiedziałem, potwierdzając swoje zgłoszenie, przesłałem również fotki. Zapytałem w nim o daty i koszty - nie było tych informacji. Jak jest 75 miejsc, może faktycznie byłem spóźniony. Udanej imprezy życzę !
Góra |
|
seteman
|
Napisane: 7.03.2023, 0:48 |
|
|
BartekG napisał(a): Ok, nie ma tematu. Odpuszczę sobie. 7 lutego dostałem maila od Ciebie, 8 odpowiedziałem, potwierdzając swoje zgłoszenie, przesłałem również fotki. Zapytałem w nim o daty i koszty - nie było tych informacji. Jak jest 75 miejsc, może faktycznie byłem spóźniony. Udanej imprezy życzę ! Jak widać bycie klubowiczem nie wszystkie drzwi otwiera jak śliwowica łącka albo inny duch puszczy 😁
|
|
Góra |
|
DroppedOpa
|
Napisane: 7.03.2023, 10:39 |
|
|
Bartku sprawdź proszę maila bo odpowiedź z nr startowym oraz wszystkimi potrzebnymi informacjami otrzymałeś 19 lutego. Nie robimy wyjątków, jeśli dobrze był wysłany mail to na 100% była odpowiedź. Nie jesteśmy zrzeszeni w klubie, więc tym samym klubowiczów nie traktujemy lepiej czy gorzej. Każdy uczestnik eventu jest równy.
|
|
Góra |
|
DroppedOpa
|
Napisane: 24.08.2023, 10:57 |
|
|
Odliczamy dni do eventu!
8/10.09.2023 Folwark Konny Hermanów - najbardziej chillout'owy zlot Porsche w Europie. Międzynarodowe wydarzenie stworzone od PetrolHead'a dla fanów marki.
Wydarzenie praktycznie już ma zamkniętą listę gości, więc jeśli nie zdążyłeś to zapraszamy w przyszłym roku. Mamy w planie wrzucić relację na żywo na naszym YouTube-profilu PORK WERK <- zapraszamy.
|
|
Góra |
|
BartekG
|
Napisane: 11.09.2023, 22:23 |
|
|
Dzięki za imprezkę - było bardzo sympatycznie ! Mimo tego ze całe spotkanie , poza przyjazdem i wyjazdem , odbyło się w jednym miejscu, bez przejażdżek , zwiedzania, podziwiania ... było BARDZO MIŁO !! Pogoda , idealnie dopasowała się do naszych potrzeb . Pozdrawiam, nowych kolegów ! Jednego nawet , udało mi się zaprosić do klubu
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Góra |
|
DroppedOpa
|
Napisane: 3.01.2024, 13:57 |
|
|
Ho Ho Ho!!! Po długim postoju (aktualna praca zjada cały wolny czas :/ ) wracam z podziękowaniem dla tych wszystkich co dotarli na event i wspólnie się bawili. Planujemy już wydarzenie na 2024 niestety aktualna data (podana w SocialMediach) zostanie zmieniona gdyż nie chciałbym tracić stałych uczestników - a im wypadł inny wyjazd. https://youtu.be/gkZ_gwO9OV4?si=xbVgEQIRH03vdS4T <- chyba najlepsze są te materiały wideo, które tworzą zwiedzający. Po prostu pokazują wszystko jak jest Nasze oficjalne wideo powinno pokazać się do końca stycznia - wtedy zapraszam na profil PORK WERK na Youtube.
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 16 ] |
|
|