w styczniu odebrałem moje Cayenne Coupé E-Hybrid PE i jestem bardzo zadowolony z auta, tylko jedno mi nie daje spokoju. Otóż przez restrykcje wyleciały mi całkowicie matryce - z konfiguracji i nie można było ich domówić. Zatem mam standardowe LED'y i pytanie czy można kupić osobno matryce i je doposażyć przez Porsche Centrum? Jest to technicznie możliwe?
Technicznie możliwe, ale fizycznie niewykonalne, brak tych lamp nawet do zamówienie do aut z fabrycznie matrycami; problem dotyczy też Panamery i jego brak rozwiązania podobny. Z uwagi na czekjący lift, do jego momentu braku nie uzupełnią.
Hey, męczyłem ten temat z kilkoma ASO w naszym kraju, niestety na obecną chwilę jedynie co można zrobić to ledy pdls wymienić na przyciemniane ledy pdls. Ja również utknąłem na tych światłach ledowych i mimo, że znalazłem oryginalne matrycowe do kupienia i mam chętnego speca, który to jest w stanie zrobić to świadomość utraty gwarancji studzi mój zapał i czekam na możliwość przez ASO lub na koniec gwarancji jeszcze kilka lat....