Witam Panie i Panowie
Od roku jestem posiadaczem 911 Turbo s 992. Wizualnie zawsze wzdychałem do gt3, ale każdy odradzał ,że auto twarde i tylko na tor. Kilkoma sportowymi samochodami wcześniej jeździłem , natomiast po odbiorze turbiny stwierdziłem, że wcale takie dayli to nie jest jak to wszyscy opowiadają, ale siedziałem cicho ,bo pewnie się nie znam. Dzisiaj uważam, że tym samochodem naprawde telepie, mówię oczywiście o trybie normal, utwierdził mnie w tym redaktor Bąk z kanału caroseria w jednym ze swoich filmów. Dlaczego to pisze , ano dlatego że może bym zrobił podejście pod to gt3, którym nie jezdziłem. Powiedzcie jakie są Wasze odczucia, na temat porównania tych aut , turbiną i tak nie jeżdżę na codzień tylko jak mam ochotę na przejażdżki. Czy naprawde gt3 to kolejna przepaść do turbiny, ciężko mi to sobie wyobrazić ? czy raz na jakiś czas to odpowiednie auto i da dużo frajdy?, wizualnie znacznie bardziej mi się podoba. Jeśli ktoś nie jeździł ostatnim TS-em , to niech daruje sobie kom, bo podobno właśnie jest najtwardszy w historii.
|