Witam,
Jestem właścicielem firmy zajmującej się ogólną kosmetyką samochodową zwaną detailingiem ( korekty lakieru, powłoki kwarcowe, impregnacja tapicerek itp) i poszukuję porsche 964 w celu nakręcenia krótkiego spota reklamowego o tejże właśnie tematyce. W zamian za udostępnienie auta na 2-4 dni oferuję pełen pakiet odświeżenia auta (korekta lakieru, zabezpieczenie woskiem, detailing wnętrza). Doświadczenie w branży posiadam dość spore, poparte wieloma pozytywnymi opiniami klientów ( ze względu na zakaz reklamy na forum, osoby zainteresowane opiniami na temat firmy proszę o wiadomość). Samochodem jeździć nie będę, zostanie wstawione do garażu na korektę lakieru i w tym czasie nakręcona zostanie reklama.
Czemu akurat porsche 964 ?
Uważam go za ponadczasowy samochód, którego klimat idealnie odnajduje się w wizji i stylu firmy.
Czy mam doświadczenie w robieniu aut tego typu ?
Tak, miałem okazję pracować przy rzadkich i drogich autach.
Gdzie będzie stało porsche przez te 2-4 dni ?
W prywatnym, strzeżonym garażu. 17km od pałacu kultury w Warszawie.
Dla bezpieczeństwa możemy spisać umowę w której ściśle opiszemy warunki zostawienia samochodu. Mogę również wystawić fakturę na usługę.
Jakość usług firmy jest na najwyższym poziomie z użyciem najlepszych kosmetyków dostępnych na rynku.
Mam nadzieję, że temat nie zostanie potraktowany komercyjnie/reklamowo. Nigdzie nie umieszczałem linków firmy itp. A usługę przeprowadzam w zamian za udostępnienie samochodu, nieodpłatnie.
Zainteresowanych proszę o kontakt na forum, mailowo lub telefonicznie.
e-mail:
mrcnsb@gmail.com
Tel: 505-835-417