tak, DOKTOR to znajomy.
Prowadzi swój warsztat tak bardziej z pasji. Normalnie jest głównym mechaniekiem w VW. Ma dobre dojścia do sprzętu (jak trzeba) i zna się na tym co robi. Może podstawowy serwis nie zajmie mu jednego dnia , tylko pewnie z trzy , ale nie jest drogi, podchodzi do kązdego nowego tematu z respektem i najważniejsze - WSZYSTKO ROBI SAM -nie ma uczniów itp. i jak się pytasz o jakiś szczegół to musi się dowiedzieć , albo jak mu mówisz co ijak trzeba wykonać , to połowę przekaże pracownikowi a resztę uzna ze on to musi wiedzieć.
Z moim DOKTOREM tek nie jest. Mamy już ustalony termin na serwis auta i raze szukamy współpracujemy . On mi mówi z czym moze mieć problem - jak tak samo jak on szukamy rozwiazań i konsultuje to z nim. Mam do tego gościa pełne zufanie. Dużo tematów tutaj od Was dostaję
Byłem w kilku serwisach które bez problemu chciały się podjąć podstawowego serwisu, ale ja tylko dostałem od nich wyceny i chciali lać podstawowy płyn hamlcowy ( będę wymieniał wszystkie płyny i filtry ) to dziękowałem.
Jestem raczej ostrożny i nie spieszy mi się z serwisem. Dbam o swoje zabawki , tak jak o żonę
- dobrze że tego nie widzi