Pytanie: czy po jakimś czasie zaciski się nie odbarwią ?
Pytam, bo podzwoniłem w kilka miejsc i podobno z tym akurat konkretnym kolorem mogą być takie problemy (malowanie na czerwono czy złoto to nie problem).
Nr klubowicza: 381
Nasze po ponad roku sie nie odbarwiły. A poza tym co to za znaczenie jaki kolor do odbarwienia? Jak sie ich nie myje i nie czysci to każde kiedyś od syfu zmienią kolor.
Tu chodziło o odbarwienia od uspalania. Jak jeździsz tylko po bułki to nic się nie dzieje. Ale sam fakt, ze z czerwonym nic się nie dzieje - nawet podczas upalania - a z zielonym tak, daje do myślenia o trwałości takiego malowania.
Nr klubowicza: 381
Chcesz zobaczyc czerwony zacisk w mojej Carrerze S, ktory po Silesii stał się malinowo-bordowy? Fabryczny, bez malowania... wszystko da sie zniszczyc jak sie chce i kolor nie ma tu nic do tego.
Polecam lakier naszych zachodnich sąsiadów foliatec https://www.foliatec.com/ kolor toxic green korzystałem kilkakrotnie bez odbarwień i zmian koloru. Widziałem na allegro po 120kpl