Hautameki napisał(a):
Szału zdecydowanie nie ma.. Jednak ta lista którą wysłałem, to bardziej dodatkowe opcje, nie masz tam wyszczególnionego wyposażenia podstawowego.
To chyba był dość spontaniczny i - patrząc na zdjęcia - dość odważny zakup
Tzn spontaniczny był w tym sensie, że w ogóle nie planowałem teraz kupować Macana. Odważny może trochę, ale uszkodzenia przemyślane w sensie bezpieczne. Pirotechnika cała . Nie chce tutaj off topicu robić, ale no znam ten typ uszkodzeń. Dla mnie liczył się config zewnętrzny. Cena była okazyjna jak na Macana S natomiast gdyby on był biały, nie wiem czarny czy tam srebrny to nawet bym nie spojrzał na niego jakby mi go za 50 tysięcy dawali. Wiadomo, że to kwestia gustu ale uważam, że te felgi i niebieski kolor to najładniejszy config zewnętrzny Macana. Kierowałem się wyglądem zewnętrznym i tym, że skoro to S to musi być full. Tak to jest jak się przesiada człowiek z Mazdy ma klasę Premium . W Mazdzie jak widzisz felgi 19 cali to już wiesz, że to full
Opcja . Zapomniałem , że w Niemcach wszystko się konfiguruje pod klienta i wersja - wersji nierówna.