Zastanawiam się nad zakupem Porsche Cayenne, Diesel. Przedział finansowy jakim ewentualnie mogę dysponować pozwala mi jednak na branie pod uwagę tylko samochodu używanego. Analizując rynek wybrałem trzy egzemplarze. Jeden w Warszawie i dwa w Poznaniu. Nim podejmę decyzje chciałbym jednak dokonać przeglądu przed zakupowego, żeby zweryfikować w szczególności historię (bez)wypadkowości auta i stan techniczny. Problem pojawia się z Poznaniem. Na oko laika samochody nie budzą zastrzeżeń, jeden z właścicieli dysponuje dodatkowo jakimś świadectwem z Dekry. Nie do końca mi to jednak zapewnia spokój ducha i chciałbym się upewnić czy rzeczywiście nie czają się jakieś niespodzianki. Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie (w okolicach Poznania) najlepiej się udać żeby ktoś fachowym okiem i za rozsądne pieniądze ocenił ich stan i wykrył ewentualne wady? Będe wdzięczny za podpowiedz. Pozdrawiam Czarek