Masz chyba inne wyskakowanie prędkościomierza S w stosinku do normalnego, to na początek. Ja miałem problem z wyświetlaczem w 987 i kupiłem najtańszy używany, był z S i GB, jak rozbierałem wszystko było identyczne, nie wiem czy inne numery wynikały tylko z ZGB i S i innych cyferblatów czy czegoś więcej. Wyświetlacz przełożyłem i był identyczny.
A w sumie to po co przekladac? Dla bialych zegarow? Nakladki mozna zalozyc wyjdzie taniej a efekt podobny.. bardziej juz bym kombinowal z zegarami od 996 bo maja dwa dodatkowe przydatne wskazniki - cisnienia oleju i ladowania aku..
OK dzięki tsubasa Znalazłem firmę która robi tarcze na zamówienie - z opisu niezłe, żadna tam folia naklejana. Firma www.moman.pl tarcze indiglo. Chyba wyślę do nich cały licznik. dexxar
mają standardowo czarne i białe do podświetlenia fabrycznego - koszt 268 zł jak byś chciał inny kolor to dopłata 40 zł jak od początku projekt graficzny (możesz sobie spersonalizować autko) to ok 200 zł + 268 zł napisałem czy mogę wysłać im licznik - czekam na odpowiedź jak zrobię to wrzucę zdjęcia dexxar