Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Username Password Log me on automatically each visit Register

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: 23.04.2025, 13:03 

Kupiłem jakiś czas temu NAVI bez kodu i zaczął się problem, znajomy elektronik próbował ogarnąć temat - odczytanie kodu z pamięci FLASH. Nie udało się podobno, różnymi programatorami. Jak słyszę że różne próby były to już mnie ciarki przechodzą, bo wiem co to oznacza - na chwilę obecną złożył sprzęt i mówi że się poddaje. Zastanawiam się nad zakupem następnej NAVI - gdzieś tam miałem info że z numerem VIN od auta od którego pochodzi, ale też bez kodu. Zadałem pytanie w serwisie czy ogarną temat o numerze VIN ale bez odpowiedzi do tej pory.

Jaki macie doświadczenia w tym temacie, wydaje się że w tych latach - mój 2001 rok to serwis może nie mieć danych w kartach pojazdu - może dlatego się tak ociągają z odpowiedzią, koszt pracy elektronika w serwisie nie pamiętam ale chyba z 1500 zł za godzinę, a ile godzin to nie wiadomo i powodzenie też nie pewne :cry: więc nie podjąłem się.

Może ktoś ma takie radio na sprzedaż z kodem ??? Zależy mi na oryginale - moja navi bez telefonu była z przyciskiem INFO zamiast słuchawki

Poradźcie coś proszę.

Profile  
Reply with quote  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Ostatnie posty forum klubowego