Nr klubowicza: 263
Miło mi poinformować, że na starcie klasyków mamy naszych klubowiczy na poz 27 załoga: Piotr Dąbrowski i Andrzej Machudera Mam nadzieję na wysoką pozycję w tak licznym gronie. Życzę im wygranej i bezpiecznej jazdy.
Dołączył: 10.09.2009 Posty: 5042 Lokalizacja: Warszawa/Poznań
Nr klubowicza: 281
Decyzja bardzo racjonalna. Po prostu auta z tej właściwej części Stuttgartu po prostu szkoda na takie zabawy a gwiazdy nie żal Kibicuję i życzę jak najwyższej pozycji parze naszych "żywych legend" !!!
Nr klubowicza: 029
Do wyścigu na Karowej dopuszczonych będzie 15 aut, wg. określonego klucza. Nie mam złudzeń. Jedziemy w najliczniejszej i najmocniejszej grupie, chyba największym autem, które prowadziłem może ze 4 minuty, pokonując ok.3 km.....podczas niedawnej ( suchej ) zabawy na Służewcu. Zatem dziękując Andrzejowi za zaproszenie za stery tego wspaniałego auta i okazane zaufanie, muszę wykazać się głównie zdrowym rozsądkiem i sprawić, żeby impreza pozostała w pamięci jako miłe zdarzenie. Sam udział w tej kultowej imprezie, atmosfera i pobyt w depo na Karowej to frajda, która nas nakręciła !
Piotr/Andrzej - ekstra sprawa ! to jest magiczny rajd.
to zdradzę, że dołożę cegiełkę dla dziewczynki chorej na raka (https://www.siepomaga.pl/matyldajastrowicz). a dzięki temu, że wziąłem udział w licytacji, to wylicytowałem udział w dzisiejszym wieczornym Kryterium Asów . Będę "pilotem" w aucie jednego z uczestników Mistrzostw Polski KIA Picanto. Do zobaczenia wieczorem !
a tak wyglądało to od "środka" . Ekstra emocje jak widzi się tylu kibiców na trasie, słynna kostka na karowej itd. itp. KIA miała tylko 100KM ale lekka i zwinna i dawała radę . Fajne niezapomniane przeżycie:
Nr klubowicza: 280
niestety rajdu nie ukończyliśmy na trzeciej próbie Bemowo -uszkodziliśmy miskę olej i na Karowej wystąpiliśmy w roli kibiców to tak na gorąco po powrocie do domu -filmiki później
25 miejsce Piotra i Andrzeja, Gratulacje ukończenia rajdu. mam nadzieję, że jakiś filmik nagraliście.
Darku, czy Ty kpisz ? Czego gratulować ??? Wynik, o którym piszesz to wynik pierwszej, rzeczywiście słabej, próby na Służewcu, pierwsze wjeżdżanie się, absolutnie niezadowalający, w każdym razie nie mnie. Pózniej już było tylko lepiej -po "Narodowym" i Bemowie -12/20 w klasie. Szło w górę. Po Bemowie, gdzie czułem, że zaczynam się wjeżdżać w to wspaniałe auto, po mecie (dobrze, że spojrzałem) zobaczyłem stróżkę oleju płynącego z miski olejowej. To był koniec.....rajdu nie ukończyliśmy. Jestem zły.... smutny.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Nr klubowicza: 263
Daleko mi do kpin , po prostu musiałem wyjść i nie śledziłem od 2 przejazdu rajdu.Fakt błędnie założyłem całościowy udział za co biję się w pierś. Szkoda ale to zawsze kolejne doświadczenie.
Nr klubowicza: 029
Oszczędzaj pierś.... Doświadczenie - oszczędzać miski olejowe, ale nie można jechać aby wolniej ! Nie na tym ta zabawa polega. Dbałem o Andrzeja auto, nie stuknąłem w drzewa, nie wjechałem w szykany ( a ciężkie były ), a jednak....