Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 26.08.2011, 22:40 

Pomyslalem, ze napisze tego posta i zapytam o Wasze odczucia odnosnie reakcji innych uzytkownikow drog na Wasze Porsche.

Ja sam jestem szczerze zaskoczony jak pozytywnie jest odbierany moj "garbus" - kilka "kciukow w gore" niemal kazdego dnia, usmiechy, przegazowki, czasem kilka pytan.

Nie spodziewalem sie tak przychylnego odbioru.

Do tej pory jezdzilem glownie Audi RS4 B5 ktore nie przyciagalo uwagi szerszej publicznosci (przynajmniej do momentu kiedy zaczynalo sie poruszac szybciej niz wiekszosc sie zapewne spodziewala po starym kombi :) )

Czasem zdarza mi sie jezdzic SL'em, na ktorego to owszem, ludzie zwracaja uwage, ale calkowicie bez emocji takich jak mozna zauwazyc wokol Porsche.

Od kiedy mam to 996 spotkalem sie z doslownie jednym mniej przyjemnym przypadkiem odbioru tego auta, gdy mocno podpity gosc na widok mnie przejezdzajacego ulica zaczal skandowac "tylko geje jezdza porsche" :)

Jak to wyglada u Was w Waszych miastach?

Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 26.08.2011, 23:57 

Nie wiem czy pasażerowie mają prawo głosu,ale się wypowiem.
Czasami jadąc przez Bydgoszcz 924 lub 944 ludzie się oglądają ale wiadomo nie każdy bo to nie 911.W Poznaniu również się oglądają,a na światłach nawet wypytują o szczegóły.Ja na ogół to śledzę wzrokiem i uśmiechem na twarzy większość mających mnie aut.

A co do RS4 to cicho ciemne auta(RS/S,M-power czy też AMG)i tylko nie liczni wiedzą że to nie jest zwykłe auto :wink: .

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]