Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 23.02.2020, 10:49 

Witam
Zastanawiam się nad zakupem przednich reflektorów lub samych kloszy z białymi kierunkowskazami, ewentualnie takich:

https://www.ebay.de/itm/Porsche-Boxster-986-996-Chrom-LED-Projektor-Scheinwerfer-Links-O-Rechts-Side-Nur/184016695560?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649

lub

https://www.ebay.de/itm/LED-SCHEINWERFER-f%C3%BCr-PORSCHE-BOXSTER-TYP-986-CHROM-CLEAR-TFL-LOOK-LED-BLINKER/372814336205?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649

Aktualnie posiadam oryginalne przedliftowe (z pomarańczowymi kierunkowskazami) i trochę one nie pasują wg moich gustów estetycznych.
Oczywiście starych lamp nie będę się pozbywał, gdyż obecnie jest w 100% oryginalne i może mnie kiedyś najdzie by do tego stanu go przywrócić.
Na obecną chwilę myślę jednak nad odmłodzeniem autka.

Będę też wdzięczny za porady gdzie ewentualnie można w dobrej cenie zakupić takowe lampki.

Zaznaczę że nie mam wielkiego ciśnienia na zakup, nie jest to koniecznie na już. Mogę zaczekać zwłaszcza że posiadam jeszcze inny cukiereczek który właśnie dopieszczam więc nie chcę na siłę łapać wielu srok za jeden ogon ;)

Tak więc na spokojnie czekam na propozycje lub choćby info.

PostNapisane: 23.02.2020, 12:32 

Cześć .Mam identyczne zamiary jak kol. Tył i boczne kierunki już zmieniłem a teraz ; oszczędzam ; :wink: na przód. Najtaniej jak na dziś znalazłem to e-bay z Niemiec za ok 2500 zeta. Te które zdemontowałem tez będę miał schowane dla ewentualnego kupca-tradycjonalisty w przyszłości. Na tę chwilę myślę że się z boxem ożeniłem ale nigdy nie mów nigdy.

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]