Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 9.11.2010, 18:20 

Jakis idiota zajechal mi droge na granicy Gdyni i Sopotu, otarlismy sie, padalo i wpadlem w poslizg, wjechalem w drzewo, a on uciekl z miejsca wypadku. Ja jechalem za agresywnie i bylem z tylu, wiec moja wina w sumie. Zreszta to bez znaczenia. Wypadek straszna sprawa i poza torem powinno sie jezdzic mega spokojnie, zaluje swojego zachowania.

Niestety w efekcie moje ukochane czarne 944 jest nie do odratowania i sprzedaje jego szczatki. Moze ktos wyciagnie z niego jakies interesujace czesci (ja na to nie mam sily ani czasu).

Auto przod ma rozbity caly, z 2/3 maski jest sciete. Moze cos z mechaniki spod maski da sie odratowac, ale nie sadze. W kabinie cos z przodu sie polamalo/poprzesuwalo, ale generalnie od tamtad juz jest dobrze. Cale sa: kierownica, drazek skrzyni (nie wiem jak ze skrzynia), fotele, kanapa (wersje polskorzane), szyby boczne wszystkie. Tyl wydaje sie nie ruszony wogole. Felgi (od 964 model CUP) - 2 nietkniete, 2 pozostale mozliwe ze tez, ale moga byc troche przekrzywione. Prawe drzwi sa wgniecione i obtarte, lewe nieuszkodzone.

Jezeli ktos jest zainteresowany to niech pisze w watku / na priv. Ja sam rozbieral nie bede, wiec chce sprzedac jako calosc. Auto stoi na parkingu policyjnym w Gdyni na ul. Hutniczej 36 i jest do odbioru stamtad, jak najszybciej w przeciagu paru nastepnych dni.

Zdjecia postaram sie wrzucic jutro, ale nic nie obiecuje, bo jestem z Gdanska i aktualnie nie jestem za bardzo mobilny.

Tytuł:
PostNapisane: 9.11.2010, 22:27 

mam 500m do tego parkingu od domu,wszystko zalezy od tego ile chcesz za pozostalosci po aucie - podaj tel. prosze albo tutaj albo na priv.

PS: za 3dni wyjezdzam i musielibysmy sie umowic na zakup albo jutro albo maksymalnie pojutrze.

Tytuł:
PostNapisane: 10.11.2010, 20:51 

Ogladalem dzisiaj auto. Przykry widok, ale co zrobic. Poprawilem troche opis w pierwszym poscie, zeby byl bardziej zgodny ze stanem rzeczywistym.

Zdjec niestety nie mam, bo padly mi baterie w aparacie, ale to w sumie wiele nie zmienia. Auto jest skasowane z przodu, zaczyna sie na kabinie pasazerskiej i od tamtad da sie w ok stanie czesci wyciagac, nie liczac wgnieconych prawych drzwi. Z mechanicznych czesci moze jakis magik cos wskrzesi, ale nie liczylbym na to.

Auto bede zabieral z parkingu policyjnego w piatek. Jezeli ktos bylby chetny na wziecie wtedy, to prosze o telefon po godzinie 14 - xxx - moge wiecej opowiedziec i pogadac w sprawie ceny.
Jak cos to po piatku wrzuce zdjecia.

Tytuł:
PostNapisane: 10.11.2010, 21:17 

Ja tylko chciałbym wiedzieć, czy to jest to czarne 2.7 z kremowym wnętrzem?

Tytuł:
PostNapisane: 10.11.2010, 22:20 

to nie to ;) (dzisiaj je ogladalem)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]