|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Grasiu
|
Napisane: 9.11.2010, 18:20 |
|
|
Jakis idiota zajechal mi droge na granicy Gdyni i Sopotu, otarlismy sie, padalo i wpadlem w poslizg, wjechalem w drzewo, a on uciekl z miejsca wypadku. Ja jechalem za agresywnie i bylem z tylu, wiec moja wina w sumie. Zreszta to bez znaczenia. Wypadek straszna sprawa i poza torem powinno sie jezdzic mega spokojnie, zaluje swojego zachowania.
Niestety w efekcie moje ukochane czarne 944 jest nie do odratowania i sprzedaje jego szczatki. Moze ktos wyciagnie z niego jakies interesujace czesci (ja na to nie mam sily ani czasu).
Auto przod ma rozbity caly, z 2/3 maski jest sciete. Moze cos z mechaniki spod maski da sie odratowac, ale nie sadze. W kabinie cos z przodu sie polamalo/poprzesuwalo, ale generalnie od tamtad juz jest dobrze. Cale sa: kierownica, drazek skrzyni (nie wiem jak ze skrzynia), fotele, kanapa (wersje polskorzane), szyby boczne wszystkie. Tyl wydaje sie nie ruszony wogole. Felgi (od 964 model CUP) - 2 nietkniete, 2 pozostale mozliwe ze tez, ale moga byc troche przekrzywione. Prawe drzwi sa wgniecione i obtarte, lewe nieuszkodzone.
Jezeli ktos jest zainteresowany to niech pisze w watku / na priv. Ja sam rozbieral nie bede, wiec chce sprzedac jako calosc. Auto stoi na parkingu policyjnym w Gdyni na ul. Hutniczej 36 i jest do odbioru stamtad, jak najszybciej w przeciagu paru nastepnych dni.
Zdjecia postaram sie wrzucic jutro, ale nic nie obiecuje, bo jestem z Gdanska i aktualnie nie jestem za bardzo mobilny.
|
|
Góra |
|
przemek84
|
Napisane: 9.11.2010, 22:27 |
|
|
mam 500m do tego parkingu od domu,wszystko zalezy od tego ile chcesz za pozostalosci po aucie - podaj tel. prosze albo tutaj albo na priv.
PS: za 3dni wyjezdzam i musielibysmy sie umowic na zakup albo jutro albo maksymalnie pojutrze.
|
|
Góra |
|
Grasiu
|
Napisane: 10.11.2010, 20:51 |
|
|
Ogladalem dzisiaj auto. Przykry widok, ale co zrobic. Poprawilem troche opis w pierwszym poscie, zeby byl bardziej zgodny ze stanem rzeczywistym.
Zdjec niestety nie mam, bo padly mi baterie w aparacie, ale to w sumie wiele nie zmienia. Auto jest skasowane z przodu, zaczyna sie na kabinie pasazerskiej i od tamtad da sie w ok stanie czesci wyciagac, nie liczac wgnieconych prawych drzwi. Z mechanicznych czesci moze jakis magik cos wskrzesi, ale nie liczylbym na to.
Auto bede zabieral z parkingu policyjnego w piatek. Jezeli ktos bylby chetny na wziecie wtedy, to prosze o telefon po godzinie 14 - xxx - moge wiecej opowiedziec i pogadac w sprawie ceny. Jak cos to po piatku wrzuce zdjecia.
|
|
Góra |
|
Duke
|
Napisane: 10.11.2010, 21:17 |
|
|
Ja tylko chciałbym wiedzieć, czy to jest to czarne 2.7 z kremowym wnętrzem?
|
|
Góra |
|
przemek84
|
Napisane: 10.11.2010, 22:20 |
|
|
to nie to (dzisiaj je ogladalem)
|
|