Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 16.09.2008, 23:09 

Hej,

Miło mi się przywitać :) Sprzedając garbusa w głowie kołotała mi się myśl o kolejnym boxerze więc znalazłem się tutaj... Niektórych z Was poznałem na kilku paradach WOŚP'u w stolicy, aczkolwiek przy tej ilości ludzi ani Wy mnie, ani ja Was, zapewne nie pamiętacie ;)

Do rzeczy - szukam Porschawki do mniej więcej 12k zł. Nie mam sprecyzowanej maszyny - grunt aby była ze sprawdzonych rąk, od osoby która dbała o nią i nie naprawiała w pierwszym lepszym warsztacie... Chciałbym spróbować smaku Porsche, budżet jednak jaki jest każdy widzi. Myślałem długo nad autem Igora, ale oczywiście zmieniło właściciela dzień przed umówieniem się na oględziny :(

Jakbyście słyszeli o czymś wartym uwagi, dajcie proszę znać :)

Tytuł:
PostNapisane: 16.09.2008, 23:31 

Na pewno szybko znajdziesz coś dla siebie :-D
Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 17.09.2008, 14:22 

Witam serdecznie kolegę Garbatego!! :)
Domyślam się, że to Ty do mnie dzwoniłeś następnego dnia po sprzedaży autka.
Tak się składa, że ostatnio przeglądałem oferty i w/g mnie w takiej cenie o wiele lepiej rozejrzeć się w DE (mobile i autoscout24). W PL raczej średniawy wybór.
Przy okazji - na mobile.de widziałem wczoraj przepiękną perełkę: http://www.tinyurl.pl?1qE1yJwC. Wraz ze sprowadzeniem wyjdzie troszkę ponad Twój budżet - jednakże jest to perełka i unikat na skalę ogólnopolską i jeśli stan faktyczny równa się opisanemu, naprawdę warto się przyjrzeć temu autu...

Tytuł:
PostNapisane: 17.09.2008, 17:40 

Helo.. :D Ja może będę sprzedawać swojego Prosiaka.. Narazie jestem w trakcie myślenia czy tak czy nie.. Auto mechanicznie w stanie super..
Silnik cały zrobiony, pierścienie, uszczelniacze, rozrząd, świece.. hamulce niedawno porobione, gumy w zawieszeniu.. konserwacja. do ideału zrobić mu tylko drobne poprawki lakiernicze i jakieś szczególiki i tylko śmigać.
Tym autem na pewno przyszły właściciel będzie się cieszyć.. A kasa coś koło twojego budżetu.. Ja za niego dałem 14tys+ zrobiłem silnik.. szkoda mi go ale myślę nad boxsterem... :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17.09.2008, 18:34 

pisałem i pisałem... i pisałem... aż w końcu całą wypowiedź skasowałem... o zakupie porsche to naprawdę możnaby chyba całe książki pisać... :)

EDIT: Garbaty - w razie czego kontaktuj się ze mną (gg, tel. kom.) :) jeśli będę mógł w jakikolwiek sposób pomóc w poszukiwaniach, pomogę :)

Tytuł:
PostNapisane: 17.09.2008, 18:53 

Igor napisał(a):
Witam serdecznie kolegę Garbatego!! :)
Domyślam się, że to Ty do mnie dzwoniłeś następnego dnia po sprzedaży autka.
Tak się składa, że ostatnio przeglądałem oferty i w/g mnie w takiej cenie o wiele lepiej rozejrzeć się w DE (mobile i autoscout24). W PL raczej średniawy wybór.
Przy okazji - na mobile.de widziałem wczoraj przepiękną perełkę: http://www.tinyurl.pl?1qE1yJwC. Wraz ze sprowadzeniem wyjdzie troszkę ponad Twój budżet - jednakże jest to perełka i unikat na skalę ogólnopolską i jeśli stan faktyczny równa się opisanemu, naprawdę warto się przyjrzeć temu autu...

Hej :)

To nie ja dzwonilem - majac telefon w reku natknalem sie na Twojego posta ze autko sprzedane :( Brat powiedzial mi ze chyba jestes rowniez na Garbiarnii - to Ty ? ;)

Z zagranicznymi ogloszeniami jest kiepsko w moim przypadku - mam niezbyt wiele czasu na latanie po urzedach w celu rejestracji itp, a i wole znalezc cos z zaufanych rak (stad jestem tutaj).

Zobaczymy, może uda się aby autko kogos z klubu zostało w nim nadal, gdyż nie omieszkam wpaść na kilka spotkań integracyjnych :)

Tytuł:
PostNapisane: 17.09.2008, 19:18 

jestem również na Garbiarni...
i kiedyś rozmawialiśmy przez telefon....
i woziłem ludzi na WOŚPie...
i ogólnie poznaliśmy się :P
:)
także nie jest tak, że "tu Cię nie znają" ;) ;)

Tytuł:
PostNapisane: 17.09.2008, 22:04 

No właśnie - byłbym zapomniał - koniecznie zarejestruj się na forum 924.pl - tam jest prawdziwa kopalnia wiedzy o 924 / 944...

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]