Rozważam sprzedaż swojego Boxstera jako, że kończy się sezon, a sam poważnie myślę nad przesiadką na 996
Rocznik: 2002,
Silnik: 2.7,
Moc: 220 KM (162 kW)
Przebieg: 75 tyś. km ~
Model: 986
Więcej info:Manual, czerwony kolor, tapicerka beżowa, serwisowany u Michała w Raszynie, jeden kluczyk.
Z wyposażenia: wysuwane stojaki na kubeczki, przechowalnia płyt CD, radyjko, automatyczna klimatyzacja, podgrzewane fotele, półka z tyłu, elektronicznie otwierane klapy, tempomat, komputer pokładowy, dorzuciłem też wejście AUX do radia.
Auto sprowadzone z USA, miało przygodę - uderzone w lewy tylny bok, poduchy niewystrzelone, zrobiony w Porsche Sopot w 2009 roku. W Polsce drugi właściciel, wcześniej właścicielem był mój wujek, który autem zrobił niecałe 10k km.
Samochód garażowany, zawsze pod pokrowcem,
nigdy nie użytkowany zimą.
Na życzenie podam numer VIN. Będę dysponował również zdjęciami z uszkodzeniami, które auto posiadało.
Przy naprawie wymienione również: felgi na nowe, wloty powietrza z boków na szare, ramki na tablice rejestracyjne, dekle w felgach oraz lampy przednie.
Z ostatnich napraw: siłowniki klapy tył, dołożony komputer pokładowy, wymienione pióra, olej, filtry, korek paliwa oraz przepływomierz na wersję 125.01, nowy akumulator (sierpień 2017r.)
W samochodzie zgodnie z informacją uzyskaną z PPana w najbliższym czasie będą do zrobienia wahacze, drążek kierowniczy, gumka dachu, pompa wody i kilka innych rzeczy. (na razie nic nie stuka, nie puka, są delikatne luzy).
Wszystkie części potrzebne do dokonania napraw wskazanych w rozpisce od Michała posiadam na miejscu i przechodzą one na nabywcę w którego decyzji będzie leżała jedynie robocizna (wahacze, pompa wody, drążek, gumki, uszczelki itd. - wszystko kupione od Qbaka).
Cena jaka mnie interesuje: 48.986 zł, jednakże z uwagi na konieczność w niedalekiej przyszłości dokonania w/w napraw (wycenionych na ok. 1700 zł), jestem w stanie zejść do kwoty 46.000 zł - która już nie podlega negocjacji i jest tylko dla użytkowników forum.
Samochód nie pojawi się na allegro. Jeśli zmieni dom to tylko dla kogoś z forum.Zgadzam się na wizytę w serwisie Porsche lub w wybranym warsztacie celem potwierdzenia stanu auta na koszt ew. nabywcy.
Miejsce postoju auta: Warszawa
Pozdrawiam,
Piotr
Kontakt: PW
* nie spieszy mi się ze sprzedaniem samochodu, jeśli nie będzie osób zainteresowanych, to postoi jeszcze u mnie, bo radość z jazdy sprawia niesamowitą =)
I kilka fotek (vip3r, dzięki za użyczenie podwórka do 1 zdj:) ):