Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28.02.2009, 14:32 

spoko spoko, juz mialem telefoniczne pogrozki...
numer zastrzezony, tekst: uwazaj co piszesz, bo ci glowa z szyi spadnie...
nie zdazylem kzo zaprosic do wawy zeby sprawdzic ktoremu pierwszemu spadnie glowa, bo sie rozlaczyl ;)

super swiadczy o sprzedajacym, ktory z wiadomych powodow nie ma odwagi wypowiedziec sie osobiscie na forum, tylko woli "grozic" z domowego zacisza ;)

takze Kzo - zastanow sie czasem zanim zaczniesz gadac glupoty podchodzace pod kryminal! albo po prostu przyjedz tu i mi to powiedz osobiscie, zamiast jak tchorz dzwonic z zastrzezonego i grozic !!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 28.02.2009, 14:36 

Nr klubowicza: 060
Igor napisał(a):
spoko spoko, juz mialem telefoniczne pogrozki...
numer zastrzezony, tekst: uwazaj co piszesz, bo ci glowa z szyi spadnie...
nie zdazylem kzo zaprosic do wawy zeby sprawdzic ktoremu pierwszemu spadnie glowa, bo sie rozlaczyl ;)

super swiadczy o sprzedajacym, ktory z wiadomych powodow nie ma odwagi wypowiedziec sie osobiscie na forum, tylko woli "grozic" z domowego zacisza ;)

takze Kzo - zastanow sie czasem zanim zaczniesz gadac glupoty podchodzace pod kryminal! albo po prostu przyjedz tu i mi to powiedz osobiscie, zamiast jak tchorz dzwonic z zastrzezonego i grozic !!!!!
Niee, zartujesz. SERIO?..Moze to ktos inny :shock: Czlowiek sobie zarty pisze i niechcacy staje sie PROROKIEM :oops:

było 924'82-było na I Zlocie 944S2'90 944TurboS'89 944 TURBO'S '88 prawie cup. jest Białe968TS'94

Tytuł:
PostNapisane: 28.02.2009, 15:49 

ponoc za pomowienia tez grozi kryminal :)

Tytuł:
PostNapisane: 28.02.2009, 22:21 

KZO nieraz do mnie dzwonil. ma charakterystyczny ton. dam sobie reke uciac, ze to on - nie ma watpliwosci.

ale mi to tam rybka...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]