Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 26.03.2012, 7:43 

Czesc ! Mam 32 lata , mam na imie Radek , kupilem Porsche Boxter 2,5 " 98 rok... Milo Was poznac !

Tytuł:
PostNapisane: 26.03.2012, 8:12 

super - gratulacje :).
Napisz z jakich okolic jesteś no i oczywiście, każdy Ci to napisze..., poprosimy o fotki, fotki, fotki :)

Tytuł:
PostNapisane: 3.04.2012, 19:53 

pochodze z Podlasia , ale wychowalem sie w Malborku ...Od 7 LAT mieszkam w Lourdes na pld zachodzie Francji ....Swoje auto kupile na Slasku w Czestochowie w autokomisie rydwan( byly problemy przy przerejestrowaniu , brakowalo dokumentu oryginalu faktury - sprzedawca okazal sie solidny i szybko obiecaL PRZESLAC BRAKUJACE DOKUMENTY DO URZEDU KOMUNIKACJI) ...jak na razie auto chodzi bez problemu oprocz zapowietrznego ukladu chlodzenia....Moj Boxter bedzie jezdzil na w Pirenejach w Lourdes , i od morza Srodziemnego do Oceanu Atlantyckiego - Biaritz i Bayonne w Kraju Baskow....Oczywiscie tu tylko kabriolet do slonecznych wypraw bedzie potrzebny...Zdjecia zrobie i podrzuce juz na dniach ....Pzdr wszystkich i zycze powodzenia ./.... A i przy okazji zapraszam do mnie na facebook Radek Janowicz France

Tytuł:
PostNapisane: 3.04.2012, 20:00 

Zazdroszczę Ci tych miejsc do podrózowania Boxsterkiem. Pireneje, Biarritz, okolice Perpignan itd. - ładne miejsce sobie wybrałeś na "domicile". No i sezon prawie letni przez cały rok.

Tytuł:
PostNapisane: 3.04.2012, 21:37 

widze ze kolega w temacie.... :D .....Tak to prawda , ale jezeli chodzi o uslugi mechanikow to bieda - czesc sie nie i nie podejmuje , bo sie boi cos zepsuc , a druga czesc co sie zna wola za robote jak za zboze....Bede napewno szuka porad na forum, bo widzialem tu kilka konkretnych opisow i artykulow. Problem polega na tym ze nawet tu mechanicy jak widza ze sie za bardzo nie znasz wykorzystuja to i naciagaja....Niestety juz sie przekonalem Drodzy Forumowicze. Dlatego nieraz przyjde tu po olej do glowy....Pozdrawiam....A Moze ktos wie gdzie mozna sciagnac manuale lub podreczniki w jezyku polskim ewentualnie francuskim , lub tez kupic jakies ksiazki....

Tytuł:
PostNapisane: 3.04.2012, 22:13 

ale cokolwiek by sie zlego w zyciu nie dzialo zawsze warto Miec nadzieje i glowe do gory DLA TAKICH MOMENTOW WARTO ZYC JAK ZAKUP PORSCHE I JEZDZENIE NIM....Po to sie rano wstaje i pociska po kilkanascie godzin w kuchni ( Moj przypadek ) , by moc odpalic porsche boxter otworzyc dach i korzystac w pelni z ZYCIA !!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 3.04.2012, 22:44 

Obok Porsche łaczy nas kuchnia :D choć ja tylko jako hobby. Chylę czoła, to ciężka praca. Jako hobby daje mega satysfakcję a poza tym pozwala się odprężyć po bardziej stresujących zajęciach.

Jestem pewien, że bez problemu znajdziesz manuala do Boxstera, ja akurat nie mam. Z tego co słyszałem, to w Barcelonie jest parę tzw. wolnych warsztatów porsche, ale czy są tańsi niż w F to nie wiem.

Życzę mnóstwo frajdy z Porsche !!!

Tytuł:
PostNapisane: 3.04.2012, 22:46 

dziekuje i pozdrawiam Alex!

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]