Tomek
Czy oczekujesz jakiegoś expose prezesa lub zarządu? Daj nam chociaż przysłowiowe "100 dni" jak mają zwyczajowo kolejne rządy w tym kraju
Wydaje mi się, że chyba nie chodzi o to by przygotowywać jakieś mowy pochwalne, plany działań, zestawy obietnic (od tego jest polityka a my robimy swoją robotę dla przyjemności) tylko po prostu działać!!!
Ja mam wrażenie, że coś się jednak dzieje:
- wyjazd do Lipska,
- wyjazd na Nurburgring Ring i SPA,
- przygotowania do rozpoczęcia sezonu w Kazimierzu Dolnym / Ułężu,
- przygotowania do Auto Nostalgii,
- rozmowy o organizacji imprezy na Dzień Dziecka w Warszawie,
- rozmowy z Automobilklubem Wielkopolski w temacie naszego powrotu na Tor Poznań,
- przygotowanie ulotki promującej klub wraz z stojaczkiem dla Centrów Porsche oraz warsztatów i firm zaprzyjaźnionych z klubem,
- prostowanie tematów prawnych (KRS, sprawozdania),
- sklepik z gadżetami, który chyba ostatnio wyraźnie ożył,
- newsletter z nowymi elementami jak choćby przywitanie nowych członków,
- ożywienie naszego fan page na FB,
- rozpoczęte rozmowy z potencjalnymi nowymi sponsorami i tytułami prasy poświęconymi klasycznej motoryzacji,
- ustalone reguły dotyczące dokumentacji naszych imprez (zdjęcia, film),
- zmiany na forum,
- projekt pin'u do klapy marynarki i spinek do koszul etc. etc.
Nie wiem czy jest to więcej niż wcześniej czy mniej, lepiej czy gorzej ale coś się dzieje i to w moim odczuciu pozytywnie
A jest dopiero druga połowa lutego a więc dwa miesiące po walnym...
Nie jest to tylko jakaś zasługa zarządu a praca wielu osób, którym chyba po prostu zachciało się ostatnio coś więcej zrobić dla klubu
Daj nam proszę działać i zachęcam do szukania w przyszłości pozytywnych zmian oraz wsparcia w tych działaniach
Pozdrawiam serdecznie
Mata
Ps. admina proszę o przeniesienie ewentualnej dalszej dyskusji w tej ważnej dla społeczności klubowej materii do części zamkniętej forum (dla klubowiczów)