hi,
czy ktoś moze coś polecić ? Szukam jakiejs miejscówki. Razem z moją wspaniałą kobietą pragniemy pojechać do sopotu na 3-4 noclegi. Szukam czegoś ciekawego, chętnie z jacuzzi lub z jakimis udogodnieniami. Aczkolwiek nie wykluczam jakiś fajnych ciekawych apartamentów.
Najbardziej interesował by mnie apartament z kominkiem i jacuzzi Ew wanna z masażem dwu osobowa.
Myślę, żę nie chciałbym płacić więcej niż 500zł za dobę za 2 osoby. ( taka cena jest realna ? Porównuję to co mam na myśli do ofert z województwa opolskiego i 500zł za dobe za cały apartament to jest tak nawet z naddatkiem mocnym ).
o to to to to ! Pięknie ! Własnie o coś takiego chodzi, jeszcze tylko, pojemnik z wodą potrzebny w którym można poleżeć Ale już coś jest ! Super, dziekuję i czekam na dalsze info jak ktoś cos zna. Termin na połowe listopada - to tak ( .
Nr klubowicza: 062
Pojemnik na wodę jest duży, tylko nie wiem czy z jaccuzii, zadzwoń i ustal.
Jeszcze to, dobre opinie, cena chyba lepsza, trochę mniejszy apartament ale wyższy standard, znajomi zadowoleni, ul. Sportowa z dwóch
http://meteor.turystyka.pl/apartwcentru ... .html#foto