Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5.11.2009, 11:48 

Marion napisał(a):
axel napisał(a):
To ja pochwale się moimi wynikami trasa z Zakopanego do Krakowa 8 litrów

lepiej oddaj komuś to auto bo go zepsujesz :)

no dokładnie nie dość że zepsujesz to jeszcze wiadomo ze ponad połowa ceny paliwa to podatki wiec jeszcze emeryci przez ciebie maja takie niskie emerytury, bezrobotni niskie zasiłki i przez ciebie jest tak duza dziura w budżecie :D
Nic tylko zabrac tobie samochód w imie dobra interesu społecznego i dac komus kto bedzie palił 20L Bo przez takich jak ty jest taka dziura w budżecie :lol: :D :lol: :D :lol:
A jeszcze niedługo wchodzi podatek węglowy od samochodów ktory bedzie wliczany w cene paliwa - wiec nie ładnie tak oszczedzac jak jest kraj w potrzebie :)

Tytuł:
PostNapisane: 5.11.2009, 18:27 

Dobra już się tak nie naśmiewajcie. o prosiaczka tez się nie bójcie , dziurę budżetowa cały czas próbuje łatać płacąc słone mandaty. i co z tego mamy? to co zawsze drożejące paliwo i piękne polskie autostrady :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 5.11.2009, 20:56 

Nr klubowicza: 039
Nieśmiejcie się bo w pewnych okolicznościach zużycie paliwa ma znaczenie....ja kiedyś przystawiłem się do 997 turbo Cabrio z pewną konkretną wiedzą...ile minut przy średniej 250 km/godznię wystarczy się utrzymać na kole aby go wyprzedzić :lol:
Tzn przydatna była wiedza ,że conajmniej przejechał już 100 km od tankowania... :)
10 litrów rezerwa wiec zakładam ,że na niej już zwalnia do 100 km/godznę :wink: Zbiornik bodaj 64 litry?!

968 - out
912
996 - out

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]