Czy koledzy z Wrocławia i okolic mogą mi polecić jakiś serwis we Wrocławiu który ogarnia prosiaki ? Klucz dynamometryczny do centralnej śruby mile widziany Gdzie serwisujecie swoje auta ?
We Wrocławiu ma powstać aso ze specialializacją w odbudowie i naprawie klasycznych porsche tzw.wiatraków.Widać spółka lellek czuję pismo nosem a raczej interes w naprawach tych supercarów.Oferta ma być w większości ukierunkowana na klientow z zachodu .
Ja swoje 996 serwisuję u Rafała Duszy.
Fakt że do katowic daleko ale we Wrocławiu ciężko o serwis porsche lub mechanika który ogarnie nawet podstawowe rzeczy.
pozdrawiam
Serwis Rafała Duszy polecał mi kolega z forum który dba o moje hamulce
To fakt do Katowic trochę daleko ale droga dobra i serwis bardzo polecany bukers80 jak nazywa się serwis P. Remigiusza ? Czy mają klucz do centralnej śruby ?
Lekko na północ w Rawiczu macie Marcina Werno, który sam jest też pasjonatem Porsche. W grudniu będzie uruchomiona S5 więc dojazd zajmie 30 minut. Polecam