Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Sprzedam 944
PostNapisane: 4.11.2010, 20:12 

Panowie pilnie do sprzedania porsche 944 z 86 roku, samochód w stanie dobrym, ostatni serwis robiony w autodusza katowice, robili tam krokowy.
Wymieniony olej, filtr, uszczelka pod wałkiem rozrządu, regenerowany rosrusznik itp. W srodku brakuje jednego elementu tapicerki na dachu, jednej kratki nawiewu. Więcej szczegołow pod nr. tel 513655133, zdęcia przesle na maila.
Sprzedam pilnie z powodu problemów finansowych, cena do uzgodnienia, dodam tylko ze z wszystkimi naprawami i częsciami wyszło mnie niecałe 12 tyś. oczywiscie zejde ponizej tej kwoty, zaproponuj kwotę a napewno się dogadamy.

Tytuł:
PostNapisane: 4.11.2010, 20:32 

Zapodaj jakies foty,co to dokladnie za uszczelka pod walkiem rozrzadu i co sie dzialo ze ja wymieniles?z ktorej strony walka rozrzadu itc etc. bo mnie to zainteresowalo....

Tytuł:
PostNapisane: 4.11.2010, 21:19 

uszczelka pod wałkim to takjakby pod deklem zaworów tylko jak wiadomo lub nie porsz ma wałek wmontowany w ten tak jakby dekiel. foty zapodam jutro bo nie mam obecnie jak. Autko ogulnie nie jest jakies straszne, wiadomo po tylu latach jest cos do zrobienia, na rozrządzie jest zrobione 9 tys km, pasek balansu jest nowy, sam montowałem wspomaganie bo nie było w nim stara maglownica jest, są jeszcze nowe tarcze z przodu i wszystkie klocki, nowe opony z tym ze wymiarów 185/55/14, na felgach tzw telefonach, wymienione przewody chamulcowe i częśc przewodów paliwowych, nowe oringi na listwie paliwowej, nowy(uzywany) silnik krokowy montowany przez autodusze, auto ma el szyby, el. lusterka, jest jakies radio
Jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze jutro i dodam fotki, aha tylne lampy są przyciemnione i na srodku jest listwa diodowa, dos fajny efekt lecz nie jest to juz oryginał

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]