W związku ze wspomnianą w innym poście potrzebą zwolnienia miejsca Mam w leasingu 991.2 cabrio Samochód 2016 rok Cabrio, napęd tył 370KM Model 991.2 po liftingu Jestem 2 użytkownikiem Przebieg w tej chwili około 38000 km Na gwarancji Porsche Approved do 06.2021 W maju 2020 przegląd na prawie 19tys zł w Porsche Centrum Nowe opony klocki tarcze duży przegląd itp Olej zmieniony w październiku 2019 i od tego czasu zrobiłem 100 km więc powiedzieli, ze nie trzeba wymieniać Samochód jak nowy. Nałożona ceramika na auto plus zabezpieczenie środka Samochód kupiony i serwisowany na Połczyńskiej w Warszawie Wyposażenie i VIN na skanie
Ogólnie bez zarzutu. Samochód jest w leasingu – VW leasing Do zapłaty w leasingu zostało 270.000 zł brutto, na co składa się 21 rat po 7.512,08 zł brutto plus wykup 112.500 zł brutto Odstępne na które wystawiam fakturę VAT 23% chciałbym około 160 tys zł brutto. Odstępne chyba można w całości wrzucić w koszty Całość to 430.000 zł do negocjacji;)
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.