Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 13.07.2023, 13:33 

Sprzedam 996 Turbo 2002, ~157tys km, tiptronic, import USA w 2020, w stanach jedna właścicielka przez 15 lat. Cena 219tys

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

PostNapisane: 1.05.2024, 8:39 

up, przebieg ok 158500

PostNapisane: 31.05.2024, 8:52 

Up, mam okazję do zgarnięcia tak więc na ten czas tymczasowa promocja na turbo (i 4s też).

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/p ... E6nXK.html

PostNapisane: 19.06.2024, 15:44 

Nr klubowicza: 787
na c4s to jaka to promocja?

911 996 Carrera 4s cabrio
944 turbo 1986
insta #magnus_marecki

PostNapisane: 21.06.2024, 21:05 

wysłałem PW.

swoją drogą ścieżka sprzedażowa na facebooku po testowym obniżeniu ceny -> 30 komentarzy pod postem -> 14 priv -> 6 telefonów od osób z priva -> 3 deklaracje obejrzenia od dzwoniących -> 1 oglądający (któremu przynajmniej wg tego co mówił na oględzinach auto się podoba i jest zainteresowany umówieniem kolejnej dokładniejszej wizyty przedzakupowej w jakimś serwisie-> zero kogokolwiek :lol:

PostNapisane: 22.06.2024, 7:25 

kilazz napisał(a):
wysłałem PW.

swoją drogą ścieżka sprzedażowa na facebooku po testowym obniżeniu ceny -> 30 komentarzy pod postem -> 14 priv -> 6 telefonów od osób z priva -> 3 deklaracje obejrzenia od dzwoniących -> 1 oglądający (któremu przynajmniej wg tego co mówił na oględzinach auto się podoba i jest zainteresowany umówieniem kolejnej dokładniejszej wizyty przedzakupowej w jakimś serwisie-> zero kogokolwiek :lol:

+1 :D

No i jeszcze mój ulubiony typ facebookowych "kupujących": poproszę więcej zdjęć auta na priv -> wysyłam 100 zdjęć -> zero kontaktu, zero czegokolwiek :banghead:

PostNapisane: 22.06.2024, 8:25 

Zawsze mnie zastanawia po co tym osobom te dodatkowe zdjęcia. Jedyne co mi przychodzi do głowy to do tworzenia fajkowych ogłoszeń w innych krajach albo do chwalenia się czy podobnie robienia jakiś oszustw w social media (jestem oficerem us army w Kambodży i mam takie a takie super auto - pomóż mi i pożycz kochana n la jego import do PL a będzie Twoje…)

PostNapisane: 23.06.2024, 9:19 

b0g0b0jny napisał(a):
Zawsze mnie zastanawia po co tym osobom te dodatkowe zdjęcia. Jedyne co mi przychodzi do głowy to do tworzenia fajkowych ogłoszeń w innych krajach albo do chwalenia się czy podobnie robienia jakiś oszustw w social media (jestem oficerem us army w Kambodży i mam takie a takie super auto - pomóż mi i pożycz kochana n la jego import do PL a będzie Twoje…)

Po to dodatkowe zdjęcia żeby nie jechać 300 czy 500 km na darmo i oszczędzić mnóstwo czasu. Ale brak odpowiedzi, chociażby zwykłego dziękuję za fotki, to zwykły brak kultury.

PostNapisane: 8.08.2024, 13:31 

Turbo promocja, 4S przed serwisem też mogę sprzedać w przyzwoitej cenie.

Obrazek

PostNapisane: 8.08.2024, 17:49 

Nr klubowicza: 711
b0g0b0jny napisał(a):
To jest tworzenie swojego wizerunku…. A mówiąc bardziej kolokwialnie - chcą by znajomi widzieli ich komentarze, jacy to oni nie są dziarscy i majętni goście, a w życiu auta nie kupi…. Najlepsi to sa tacy co jeszcze robią z siebie takiego szejka ze to Ty masz im na priv napisać a nie oni i przedstawić jego ekscelencji ofertę której nawet nie przeczyta :)

Nie wiem czy gdziekolwiek można znaleźć większa ilość odklejencow i ludzi żyjących w innym wymiarze (własnego ego) aniżeli wystawiając droższy pojazd :)

Ostatnio miałem mistrza, co mnie męczył i męczył a jak zapytałem czy w ogole chce kupić to „nie, nie tak tylko chciałem porozmawiać” :D

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

981 GT4 Pikachu
971 3.0t
718 2.0 "Spajder"

było: 970 4S; 958T, 958S, 987S, 997 4S.

PostNapisane: 12.08.2024, 9:10 

Nr klubowicza: 804
Loras napisał(a):
b0g0b0jny napisał(a):
To jest tworzenie swojego wizerunku…. A mówiąc bardziej kolokwialnie - chcą by znajomi widzieli ich komentarze, jacy to oni nie są dziarscy i majętni goście, a w życiu auta nie kupi…. Najlepsi to sa tacy co jeszcze robią z siebie takiego szejka ze to Ty masz im na priv napisać a nie oni i przedstawić jego ekscelencji ofertę której nawet nie przeczyta :)

Nie wiem czy gdziekolwiek można znaleźć większa ilość odklejencow i ludzi żyjących w innym wymiarze (własnego ego) aniżeli wystawiając droższy pojazd :)

Ostatnio miałem mistrza, co mnie męczył i męczył a jak zapytałem czy w ogole chce kupić to „nie, nie tak tylko chciałem porozmawiać” :D

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

No mnie też męczyło prezentowanie perełek okrutnie...Więc przestałem sprzedawać ;-)

Darek

Porsche 911 Turbo S (991.2)
Porsche 911 S (997.1)
BMW M6 (E63)
BMW M3 (F80)
BMW M3 (E46)
BMW X6M (E71)
BMW 550i (F10)
BMW 850i (E31)
SL500 (R230)
Brera 3.2JTS Q4
Coupe Turbo 2.0 16V