Cześć,
Sprzedaję swoje Porsche Cayenne 3.0 diesel. Sprzedaż na umowę k-s z ceną wyjściową 135 000 zł. (do negocjacji - tylko dla forumowiczów PCP
To już moje drugie Cayenne, poprzednie miałem w starej budzie. Auto z 2012 r., bogato wyposażone, garażowane, wnętrze bardzo zadbane. Co istotne - silnik w wersji bez konieczności dolewania AdBlue.
Serwisowane regularnie w PorschePana, m.in:
12.01.2017 (146 914 km.) – przegląd okresowy, wymiana oleju (Mobil1), wymiana tarcz i klocków hamulcowych przód i tył, wymiana filtra kabinowego, powietrza, oleju, (PorschePana)
19.06.2017 (151 303 km) – wymiana paska wielorowkowego (PorschePana)
06.03.2018 (157 770 km) – wymiana oleju w skrzyni biegów (wraz z filtrem), (PorschePana)
23.08.2018 (163 254 km.) – przegląd okresowy, wymiana oleju w przednim dyferencjale, wymiana oleju w centralnym mechanizmie różnicowym, wymiana oleju w tylnym dyferencjale, wymiana oleju silnikowego (Mobil1), wymiana płynu hamulcowego, wymiana filtra kabinowego, filtra oleju, filtra paliwa, filtra powietrza, (PorschePana)
12.2018 – wgrane nowe mapy do nawigacji
Wyposażenie:
9AD - Klimatyzacja automatyczna dwustrefowa, Światła LED, 8WB - Światła przeciwmgielne, Światła do jazdy dziennej, 8X1 – spryskiwacze lamp, Poduszki powietrzne kierowcy, pasażerów przednie, boczne, kurtyny, 8DV – system PCM 3 z CD, MP3, 3D8 – konsola wykończona skórą, 3LH – drzwi wykończone skórą, Elektryczne szyby tylne, Elektryczne szyby przednie i tylne, Elektrycznie ustawiane lusterka, 3PN - Elektrycznie ustawiane fotele z pamięcią, ESP (stabilizacja toru jazdy), ASR (kontrola trakcji), 0AB - ABS, Podgrzewane i wentylowane przednie siedzenia, N0Q – skórzane siedzenia z wentylacją, 0M1 - Zbiornik paliwa 100 l., 0RC + 2C4 – elektrycznie sterowana kolumna kierownicy z funkcją pamięci, 3B4 - Isofix, 3NW – dzielone i składane oparcia tylnej kanapy (przesuwane), 5TL Wykończenie elementów wnętrza w kolorze czarnym na wysoki połysk (piano black), 6XT - Podgrzewane lusterka boczne, elektrochromatyczne, 7AK - Alarm, Immobilizer, Centralny zamek, 7B6 – 12V gniazdko, 7L8 - System Start-Stop, 7MQ – emisja zgodna z EU5 , 7RT - Nawigacja GPS, 8T1 – tempomat, 9MB – komfortowy system oświetlenia wnętrza, 9TF – system oświetlenia wejścia/wyjścia,
0NA (bez oznaczeń), 0TD / 3ME dywaniki welurowe + dywaniki gumowe, 1BK – system PASM zawieszenie pneumatyczne, 1N3 – adaptacyjne wspomaganie kierownicy, 2ZH – kierownica podgrzewana, skórzana, 3FU - dach panoramiczny, 3S5 - relingi dachowe, 4A3 – podgrzewane przednie siedzenia, 4D3 – wentylowane przednie siedzenia, 4E7 – elektrycznie podnoszona klapa bagażnika, 4F2 – Porsche entry & drive: zamek centralny, system bezkluczykowy (keyless), 4KF - Przyciemniane szyby, 4X4 – boczne poduszki powietrzne przód + tył + Kurtyny powietrzne, 7D7 – CD/DVD zmieniarka płyt, 7K3 – TPMS monitoring ciśnienia w oponach, 7T1 – PCM 3 z modułem OFF-ROAD, 7X8 – ultradźwiękowe czujniki parkowania przednie i tylne + kamera cofania, 7Y1 – monitorowanie „martwego pola” (asystent zmiany pasa ruchu), 8EF - światła xenonowe, 8SB – przyciemniane klosze świateł tylnych, 9VL - System audio Bose® Surround Sound, 9W5 – bluetooth (telefon), PA2 - automatycznie przyciemniane lusterka zewnętrzne i wewnętrzne, Q2J, PE5 - Siedzenia z elektryczną 14-zakresową regulacją i pakietem pamięci, PP6 - Pakiet komfortowego oświetlenia z pakietem pamięci, QJ4 - Pakiet wykończenia nadwozia w kolorze czarnym z elementami aluminium, QR1 – kompas na desce rozdzielczej, UF1 - Uniwersalny interfejs audio w połączeniu z PCM z modułem nawigacji.
Zdjęcia do obejrzenia w ogłoszeniu:
https://gratka.pl/motoryzacja/porsche-cayenne-ii-3-0-diesel/oi/12795049Sprzedaję bo zapragnąłem Panamerę
Zapraszam !