Szanowni Koledzy i Koleżanki
Po wystawieniu boxtera na otomoto zgłosiły się do mnie dwie firmy handlujące za granicą z propozycją odkupienia samochodu - "zwolniłem ich
". Nie jestem handlarzem ani spamerem i nie chce za wszelką cenę pozbyć się auta. Gdybym chciał sprzedać auto za granicę wystawił bym je na zagranicznych portalach. Ja 2 lata temu szukając boxstera natrafiłem właśnie tutaj na informację o nim:
post151703.html?hilit=WP0ZZZ98ZYS601335#p151703post163528.html?hilit=WP0ZZZ98ZYS601335#p163528Już wtedy był w stanie bardzo dobrym. Od tamtego momentu zrobiłem sporo rzeczy, żeby doprowadzić go (wg mnie) do stanu idealnego (szczegóły w ogłoszeniu). Jeżeli już zdecyduję się go sprzedać to tylko osobie, która jest miłośnikiem marki i poszukuje dobrego egzemplarza. Nie wymaga on żadnego pakietu startowego (a takie pakiety mogą pochłonąć kilkanaście tysięcy
) i można go sobie sprawdzić gdzie się chce (serwisowany był w PorschePana). Może jestem zbytnim idealistą ale myślę, że właśnie członków Klubu i tego forum powinienem poinformować, że jest możliwość zakupu i dalszej radości z użytkowania tego auta. Jeśli chodzi o cenę (bo widzę, że są ciekawe wątki w tym temacie) to poprzedni właściciel i ja zainwestowaliśmy dodatkowo w ten samochód sumę pieniędzy przekraczającą cenę za jaką jest on wystawiony (mam faktury), lecz jeśli się znajdzie osoba zdecydowana to myślę, że możemy się dogadać. Pozdrawiam