|
Witam, mam dylemat co robić. 2 lata temu kupiłem bo żal mi sie auta zrobiło, Boxstera 987s, bardzo ładne auto i fajna wersja, automat, 3.4 295KM, 40tys przebiegu, GT silver, z papierami, po powodzi ze Szwajcarii. Miałem go reanimować. Zreanimowałem od razu na początku silnik i skrzynie. I na tym się skończyło, auto potrzebuje nowe wnętrze i sterowniki elektryczne. Jeśli ktoś wie gdzie to kupić, chętnie zrolowane 987s, z zatartym silnikiem, byle wnętrze deska i komputery istniały, odwdzięczę sie za namiar.
Alternatywnie, poddaje sie i mam do sprzedania : bezwypadkowe nadwozie 987s GT Silver, z papierami, oclone, można rejestrować. Stoi od prawie 3 lat w ogrzewanej hali, nie ma żadnych oznak korozji. Silnik 3.4 295, przeglądnięty po zalaniu, wymienione uszczelki i simmeringi, głowice były w serwisie na sprawdzeniu, po 40 tys km przebiegu Skrzynia automatyczna, jw Dach w stanie jak nowy Zawieszenie w tym, amortyzatory aktywne (zmienne) Wszelkie części mechaniczne, wydech, zderzaki, wycieraczki, itp itd Układ hamulcowy kompletny i tu jest pewien rarytas, tarcze kompozytowe.
Z góry dziękuję również za rady co z tym fantem lepiej zrobić. Strasznie chciałem to auto odbudować, ale przeraża mnie kwestia sterowników i wnętrza, wydaje mi się tez że ekonomicznie uzasadnione jest sprzedanie go na części. Może ktoś miał podobny dylemat?
|