Drodzy parafianie!
Miałem szczęście uczestniczyć w super imprezie, gdzie sztuka przywitała się z klasycznymi Porsche. Tejas Treffen. Houston TX. Mam to szczęście, że moi koledzy są organizatorami, dzięki czemu już pół roku temu wiedziałem, że będę mógł swoim uczestnictwem współtworzyć historię. Współtworzyć, ponieważ była to pierwsza impreza tej serii. A że wszystko jest większe w Texasie, przybyło ponad 1000 zwiedzających. Fajnie, co?
Tejas Treffen to rodzaj teksańskiej odpowiedzi na kaliforniskie Luftgekühlt. Czyli sztuka, design, podejście do życia oparte o 911 w stylu Outlaw. Czyli dokładnie to, co mnie interesuje i co staram się szerzyć na świecie.
A przy okazji (kto siedzi na instagramach, ten wie) Mike, czyli p911r z Insta wziął ze sobą świeżo ukończony projekt Ghetto bird, który uwielbiam. W niedzielę zaś miałem okazję przyjrzeć się z bliska kolekcji Mr 993 podczas BBQ które urządzał. Spoko garaż!
Wróciłem jak zwykle naładowany pozytywną energią i świeżymi pomysłami które zamierzam wdrożyć.
Czuwaj!
Więcej zdjęć tu:
http://s1259.photobucket.com/user/noboco/library/Car%20Bone%20Events/Tejas%20Treffen%202016Mniej zdjęć poniżej.962. Przyjechał aż z Newark
Ważne żeby wiedzieć, kogo się zaprasza. Te artworki poszły za $20k! Genialne.
Ghetto bird we własnej osobie.
Moje artworki też się tam znalazły.
Garaż Rudy'ego Mancias.
Mało kto wie, ale RWB to nie tylko coś szerokiego z wielkim skrzydłem. To jest RWB. A że świat jest mały, właściciela tego auta poznałem jakiś czas temu w Tokyo.