Cześć, w zeszłym tygodniu dostałem informacje, że auto "wyjechało z fabryki" ile może trwać transport z fabryki do salonu? auto miało być do polowy sierpnia, ale chyba jest to nie realne?
Auta są najpierw transportowane na plac w Polsce, nie pamietam gdzie. A poźniej czekają na rozwiezienie po kraju. Czas oczekiwania w Polsce to 2-4 tygodnie z mojego doświadczenia.
FYI - transport z fabryki (lub któregoś ich placu) jest na plac importera w PL (Swarzędz o ile dobrze pamiętam), FV na dealera i transport do dealera, PDI (licz ze nie bedzie akcji serwisowych) i FV dla Ciebie/leasingu.
No to ja chyba na słabego handlowca trafiłem, dostępu do aplikacji nie mam od dziś, info ze zostało wyprodukowane dostałem telefonicznie... bo zadzwoniłem w sprawie aplikacji podobno były jakieś problemy w centrali i nie działała....
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum