pytam grzecznie co się stało, że moje posty zostały usunięte?
ogłoszenia były prywatne nie firmowe (nie zajmuję się zawodowo handlem aut) nie jestem klubowiczem ok ale na forum jestem od 2007 roku i mam więcej niż 25 postów [admin: nie podałeś ceny, a tego wymagamy od ogłoszeń sprzedaży]
Miejsce kompletnie odczapowe, choć jeśli spojrzeć przez pryzmat konieczności doklejenia do stosownego wątku... nie mogę odnaleźć tematu, więc albo jestem kleszcz, albo mam to poblokowane..
co to znaczy bity stojak? czy to nie przypadkiem to auto które stało po wypadku kilkanaście lat pod gruszą?Po rejestracjach chyba kojarzę ... ono jest dalej do sprzedania?
witam Ja wystawiam po raz któryś z kole post o sprzedaży wydechu ze swojego prywatnego auta( nie jestem handlarzem części!!!),wstawiam cene i mam kasowane swoje ogłoszenia cały czas .o o co chodzi?
witam Ja wystawiam po raz któryś z kole post o sprzedaży wydechu ze swojego prywatnego auta( nie jestem handlarzem części!!!),wstawiam cene i mam kasowane swoje ogłoszenia cały czas .o o co chodzi?
Musisz przekroczyć próg 25 postów. Zapraszamy do bogatszej aktywności