Chyba przydałoby się parę zdań opisu owego oszustwa, a także czego dotyczy.
Wit przecież odesłałem do mojego posta w innym dziale. Bez sensu drugi raz się rozpisywać , a chciałem zwrócić uwagę jak największej liczbie forumowiczów.
Nr klubowicza: 033
TheStig już 4 razy przeczytałem ten post który wskazałeś i nadal nie wiem jakiego auta dotyczy i właściwie kto i jak chciał Cię oszukać - więc Witek nie jest sam. jak zależy Ci na dotarciu do większej liczby osób to naprawdę pomoże opisanie jaśniej o co chodzi (może z jakimś linkiem czy zdjeciem czego temat dotyczy)
Chodzi o tego Porschaka www.allegro.pl/porsche-cayman-3-4-330km ... 33376.html oraz o serwis Porsche Sopot. Właściciel tego samochodu zgodził się na przed zakupowe sprawdzenie auta właśnie w Sopocie . Kiedy powiedziałem , że wolę go spr w Poznaniu , powiedział , że nie ma czasu na jeżdżenie po Poznaniach i od tamtej pory kontakt się urwał. Dodam , że do Sopotu jak i Poznania właściciel ma taką samą drogę (ok 160 km).
Jak szukalem Panamery to 2 sztuki znalazlem blogoslawione przez Sopot, jedna serwisu w PL poza zdjeciem w jego tle nie widziala, druga okazala sie pomoca drogowa. Do Sopotu tylko na gofry.