Autor |
Wiadomość |
gracowy
|
Napisane: 20.08.2010, 16:50 |
|
|
Duke napisał(a): Się zobaczy, to nic nie kosztuje. Ja chcę zobaczyć F1 i porschaczka i to wszystko, w międzyczasie czymś się zajmę. BTW, codziennie pod pracą widzę zielone 993 na skręcanych felgach(budynek Mars obok Galerii Mokotów) jutro wstawię fotki.
też go widzę a nawet parkuję
Zapraszam na kawkę do Saturna
|
|
Góra |
|
Daryon944
|
Napisane: 20.08.2010, 23:06 |
|
|
pit napisał(a): Dadi napisał(a): MP-GDY napisał(a): Właśnie jadąc do biura widziałem jak z promu zjechały auta na jutrzejszą imprezę....faaajne pozycje (VIPERY,LAMBO,FERARI....no i oczywiście CARRERA GT) Chyba bede najslabszy w całej stawce faktycznie 996 nie bardzo tam pasuje...
hmmmm... Boxster Mirka zmasakrowal Italie, Vipera, GT3RS, 997Turbo, a Kube Giermaziaka przepuscil po trzech kolkach dopiero jak go o to poprosilem
OJ bedzie sie dzialo!
|
|
Góra |
|
pit
|
Napisane: 20.08.2010, 23:45 |
|
|
tu będzie chyba o lans chodziło nie o ściganie...
|
|
Góra |
|
Qbak
|
Napisane: 21.08.2010, 19:57 |
|
Dołączył: 8.07.2007 Posty: 5188 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Nr klubowicza: 193
|
Panowie, zadaliście szyku! Świetnie wyglądaliście
Szkoda że nie chcieli tam też youngtimerów, bo też bym się
na takim ulicznym pościgał
_________________ 924 '83 LM8U - Tor Poznań 2:04,992
|
|
Góra |
|
mart2014
|
Napisane: 21.08.2010, 20:47 |
|
|
Mom zdaniem wyszlo swietnie! Nasze Porsche dzieki inicjatywie Darka swietnie prezentowaly sie z klubowymi nalepkami. A dodatkowo kazdy kierowca dostal okolicznosciowa koszulke.
Darku- dziekuje za duzy wysilek z Twojej strony i kilka cennych inicjatyw, jak rowniez za rozmowy z potencjalnymi partnerami.
Apropos nich, to wiem, ze szykuje sie kilka nowych niespodzianek dla klubowiczow na zlocie w Poznaniu . Wiecej info dla klubowiczow w emailu juz jutro.
A niezdecydowanych zapraszam za tydzien do Poznania - jeszcze mozna / trzeba sie rejestrowac !
|
|
Góra |
|
Matschke
|
Napisane: 22.08.2010, 0:22 |
|
Nr klubowicza: 170
|
no auta cabrio z klubu wypadly najlepiej, bo reszta imprezy byla srednia...
_________________ Było 997.1 TT - 563 KM Jest: 991.2 TTS - 585 KM na razie
|
|
Góra |
|
Piotrek
|
Napisane: 22.08.2010, 17:36 |
|
|
własnie wróciłem, rzeczywiście całość dosyć średnia, najlepsze były przejazdy gt , formuły 1,3 mnie miło zaskoczyły, ale wszystko za długo w zbyt mocnym słońcu, ciężko było wysiedzieć. Wracając na trójmiasto minąłem Porsche cabrio i nissana z naklejkami vervy, śpieszyłem się wiec tylko machnęliśmy sobie rekami, pozdrawiam.
|
|
Góra |
|
Piotrek
|
Napisane: 22.08.2010, 17:49 |
|
|
aaaa, dysponuje krótkimi filmikami z trybuny 3-eciej, z przejazdu gt, jeśli ktoś sobie życzy, to mogę wrzucić......
|
|
Góra |
|
dario911
|
Napisane: 22.08.2010, 19:46 |
|
|
Nie pytaj, tylko wrzucaj
|
|
Góra |
|
newada
|
Napisane: 22.08.2010, 20:20 |
|
|
Piotrek napisał(a): własnie wróciłem, rzeczywiście całość dosyć średnia, najlepsze były przejazdy gt , formuły 1,3 mnie miło zaskoczyły, ale wszystko za długo w zbyt mocnym słońcu, ciężko było wysiedzieć. Wracając na trójmiasto minąłem Porsche cabrio i nissana z naklejkami vervy, śpieszyłem się wiec tylko machnęliśmy sobie rekami, pozdrawiam.
Piotrek , nie minąłeś tylko wyprzedziłeś
- to cabrio to ja a ten Nissan to Jacek vel Gato z Carismy - jechaliśmy wolno bo prowadziłem (pilotowałem) swoje drugie auto z kierowcą naszych lepszych połówek
- oczywiście też serdecznie pozdrawiam Ciebie
P.s. GT - to nasza grupa , więc tak jak Darek napisał "nie pytaj tylko wrzucaj"
|
|
Góra |
|
Piotrek
|
Napisane: 22.08.2010, 21:00 |
|
|
Jak napisałem, śpieszyłem się:)( musiałem zajrzeć jeszcze dziś do pracy). No, nie powiem, z zazdrością patrzyłem na wasze przejazdy.Nie było mi łatwo ze świadomością ze moja targa stoi 200 m od toru kompletnie bezużyteczna. Mimo to, żale na bok, przejazd dwudziestu paru super samochodów robił wrażenie. Próbuje wrzucić te filmiki, ale coś nie chcą się załadować, spróbuje jeszcze dziś, a jak nie, to jutro w pracy.
|
|
Góra |
|
yoshi
|
Napisane: 22.08.2010, 21:28 |
|
|
w takim razie tez sie mijalismy - dzis wracalem do wawy z trojmiasta i nie sposob was bylo przegapic pozdrawiam
|
|
Góra |
|
David
|
Napisane: 22.08.2010, 22:02 |
|
|
|
Góra |
|
newada
|
Napisane: 23.08.2010, 0:31 |
|
|
hmmm...od czego zacząć ?
może najpierw od WIELKICH PODZIĘKOWAŃ ! dla Darka
- Darku dzięki , że mnie namówiłeś
Muszę powiedzieć , że PCP miało niesamowitą promocję jakiej dotąd nigdy nie było ! i pochwalić Darka za niesamowite zaangażowanie w w/w sprawie - wielki podziw jak TY na to wszystko znajdujesz czas , a za chwilę zapowiada się najlepszy zlot PCP w historii przy organizacji , którego trzeba... , sam nie wiem co trzeba ...?
Co do samej imprezy - Mega fajna , Verva postawiła się na maksa - hotel 5*, wino i kosz owoców na powitanie w hotelu , nawet parking opłacili o kateringu w Victorii nie wspominając - było dosłownie wszystko ! - na after party działo się oj działo - koncert na żywo Kaji , a później hulaj dusza piekła nie ma - 108 "znudzonych" hostess , którymi trzeba było się jakoś zająć
Powiem parę słów jeszcze o imprezie od strony zawodnika czy uczestnika ( jak zwał tak zwał ):
- tor superowski a samochody uczestniczące w tym szoł mega okazałe, mocne i szybkie
- co do samego wyścigu- był fajny , spinka niektórych była mocna do tego stopnia , że składane były nawet protesty po wyścigu i jak się okazało później niesłuszne
co mnie najbardziej rozbawiło to tu cyt. "oni się ścigają po całej Europie po różnych torach..." ja odpowiedziałem później, że ja się nie ścigam nigdzie w Europie a jedynie tylko jeżdżę czasami po torze Poznań
sam startowałem jako 20 samochód za Wszystkimi Szwedami i kilkoma autami z PL i nie wiem jak się udało ale się udało przyjechać jako 1 i powiem tylko krótko miałem mega satysfakcję ze swojego skromnego ( w pełni tego słowa znaczeniu szczególnie na tej imprezie ) Boxster'ka - ten samochód naprawdę jeździ i sam się dziwię niekiedy jak fajnie i sympatycznie prowadzi się tą " damską zabawkę "
P.s. wszystkie samochody lepiej wyglądają w lusterku niż patrząc na nie od tyłu - od tej pozycji zdecydowanie wolę obserwować inne obiekty
Pzdr.
|
|
Góra |
|
jeszczeniemam
|
Napisane: 23.08.2010, 8:29 |
|
|
Czemu Qbaka nie dopuszczono ?
|
|
Góra |
|
Piotrek
|
Napisane: 23.08.2010, 8:42 |
|
|
newada napisał"Co do samej imprezy - Mega fajna , Verva postawiła się na maksa - hotel 5*, wino i kosz owoców na powitanie w hotelu , nawet parking opłacili o kateringu w Victorii nie wspominając - było dosłownie wszystko ! - na after party działo się oj działo - koncert na żywo Kaji , a później hulaj dusza piekła nie ma - 108 "znudzonych" hostess , którymi trzeba było się jakoś zająć "
newada nie pomagasz, teraz to już zazdrość pełna.......
|
|
Góra |
|
newada
|
Napisane: 23.08.2010, 11:38 |
|
|
Piotrek napisał(a): newada napisał" a później hulaj dusza piekła nie ma - 108 "znudzonych" hostess , którymi trzeba było się jakoś zająć " newada nie pomagasz, teraz to już zazdrość pełna.......
żeby nie było , ja opiekowałem się swoją żoną
- "hulali po polu i pili kakao ..." inni goście bo wszyscy z PCP jak zwykle grzecznie i w pełnej kulturze poszli spać
|
|
Góra |
|
gracowy
|
Napisane: 23.08.2010, 12:42 |
|
|
Byłem oglądałem i oko nacieszyłem.
Wyścig carrera cupówek ...team orders widoczne aż do przesady, to samo w wyścigu motorów...aż głupio to wyglądało.
Sama impreza z dużym rozmachem, ale żeby przygotowując tego typu imprezę nie pomyśleć, że auto F1 nie da rady zrobic nawrotu to chyba jakiś żart .... L
udzie mieli niezłą bekę jak panowie ochroniarze musieli podbiegac do bolidów i pomagac im zrobić nawrót koło hotelu Victoria ...
Biała Carrera GT piękna i kierownik wyglądał na ogarniającego auto, czego nie można powiedzieć o pozostałych asach ....
Co się stało z Lambo, które dymiło po kilku kółkach ?
|
|
Góra |
|
Dadi
|
Napisane: 23.08.2010, 12:48 |
|
|
|
Góra |
|
fulnek
|
Napisane: 23.08.2010, 12:51 |
|
|
Dadi napisał(a): Przegrzało się
Nie zwykłe do tak spokojnych przejażdzek
Za to Twoja Carrera Daniel prezentowała się wyjściowo, super!!!
|
|
Góra |
|
|