koledzy z Riwiery,â˛ktory serwis polecacie. Musze zrobic duzy przeglad w touaregu a jestem do konca tyg w Sopocie. Groblewski, Kulikowski, Gajos czy Plichta? Czy ktorys z nich ma zla reputacje?â˛adam.
tez mam niedobre doswiadczenia z Gajos ( wiec cos w tym jest )
Dobre doswiadczenia z Groblewski i Plichta (tylko serwisow Plichty jest chyba kilka w trojmiescie i okolicy)
Gajosa odpuść - o niefachowości i braku porozumienia z tym serwisem przekonałem się kiedyś osobiście. I nie tylko ja.
Kulikowski (całkiem niedawno) zrobił w konia mojego kolegę (też Touaregiem) - na skutek błędnej diagnozy, narazili go na niepotrzebną i kosztowną wymianę części.
Później kręcili i nie chcieli zwrócić kasy - z tego co wiem obiło się o Sąd Konsumencki.
Na temat Plichty zdania nie mam ale to świeży serwis - dotychczas mieli do czynienia głównie ze Skodą.
przeglad zrobiony. Zadzwonilem do wszystkich. Zapytalem o termin na dzis i ceny. Przeglad po 105k km i wymiana zarnikow w ksenonach. U Gajosa krzykneli na starcie okolo 1500 razem z olejem. Kulikowski powiedzial okolo 600 takze szok. Groblewski brak terminu. No wiec wybralem Gdynie. Pojechalem na 7:30. Dostalem pyszna kawe, pooglalem nowego touarega i odebralem po kilku h swojego. Zaplacilem za wszystko 730 zl. Tanio i dobrze. Polecam. Adam
przeglad zrobiony. Zadzwonilem do wszystkich. Zapytalem o termin na dzis i ceny. Przeglad po 105k km i wymiana zarnikow w ksenonach. U Gajosa krzykneli na starcie okolo 1500 razem z olejem. Kulikowski powiedzial okolo 600 takze szok. Groblewski brak terminu. No wiec wybralem Gdynie. Pojechalem na 7:30. Dostalem pyszna kawe, pooglalem nowego touarega i odebralem po kilku h swojego. Zaplacilem za wszystko 730 zl. Tanio i dobrze. Polecam. Adam