Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28.08.2009, 11:27 

III - a ja ostatnio bardzo milo sie zaskoczylem :) jechalem jako pasazer (kolega prowadzil) swoim boxsterem i stalem na swiatlach i z drugiej strony 911 997, i pierwszy pomachal reka :) kolega zdziwiony tez odmachal.
Co mnie bardzo pozytywnie nastawilo :)

Tytuł:
PostNapisane: 28.08.2009, 12:35 

oloto napisał(a):
I - rozpamiętuję, bo nie powinienem się znależć na bemowie tym autem :) Następnym razem będę innym i będę ćwiczył przedni napęd :) Albo zimówki, ale wolę w zimę nie jeżdzić, pokora i realna ocena własnych możliwości :) Poza tym strach o piękne boczki auta...

Nikt nie kaze jezdzic. Nawet ja - lubiacy bardzo jazde nim w zimie - staram sie nie jezdzic. Szkoda troche auta. Ale wyskok raz na jakis czas zeby sie poslizgac na stosunkowo malej predkosci i w miejscu gdzie nie trzeba sie bac o uszkodzenia to sama przyjemnosc :D A przeciez na dojezdzie nie musisz szybko jechac. Wystarczy sie przetoczyc na miejsce zabawy.

Pierwsza moja impreza w porsche to byl wypad na tor, druga - zimowy kjs na torze :lol:
Strach strachem, ale wystarczy odrobina rozwagi. Nikt ci nie kaze jechac na 100% mozliwosci auta od razu, a raczej wskazane jest rozpoczecie lagodnie i powoli sie rozpedzac, kazde kolko, kazde impreza odrobine szybciej az dojdziemy do granicy ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]