Było bardzo przyjemnie, super jesienne traski i wspaniała atmosfera. Podziękowania za organizację dla Piotra, a klubowi za pyszny obiad. Delorean niesamowity!! Do następnego.
Nr klubowicza: 353
Ukłony i wielkie dzięki dla Piotra i Marcina. Na spotkaniu pojawiło się 19 wspaniałych aut!!! Było fantastycznie. Mam nadzieję że to nie ostatni raz w tym roku.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Nr klubowicza: 029
Dziękuję Marcinowi za podsunięcie pomysłu - powtórka rajdu sprzed 15 lat i pomocną dłoń. Dziękuję Ani za (cierpliwą) pomoc w skonstruowaniu trasy i spisanie itinerera. Dziękuję, że tak licznie się zjawiliście, wraz z kilkoma ówczesnymi uczestnikami, choć szkoda, że bez Sidora, Tony, Długiego, Komancza, Marcina M, mimo, że zaproszenia poszły. Dziękuję "Temu na górze" za piękną pogodę, co zapewne miało wielki wpływ na frekwencję. Dziękuję Zarządowi za ufundowanie obiadku. Dziękuję Jareckiemu za kolejne atrakcyjne przyjęcie na starcie. Dziękuję za rozsądny udział i bezpieczną jazdę. Cieszę się, że się podobało, a zwłaszcza uradowała mnie liczba dzieci, jakże fajne zainteresowanych i okazujących radosne emocje ! Super, że wprowadzacie dzieciaki w te klimaty !!! Może pomysł takich (niskobudżetowych) jednodniowych "rajdzików" zawierających różne elementy turystyki (nawet nieco trudniejsze, z akcentami sportu ) zyska szersze uznanie. Był to i dla mnie bardzo miły dzień !
Nr klubowicza: 667
Myśle ze formuła spotkanie w formie krótkiego rajdu plus wspólnego obiadku z deserem się przyjmie Bardzo dziękuje organizatorom: Piotrowi i Marcinowi oraz wszystkim uczestnikom za miłe spędzony czas.
Bardzo fajny wyjazd - dziękuję za super organizacje! Niby na spontanie, a aut się zebrała cała eskadra Sam zawsze jeżdżę z synem, więc tym bardziej się cieszę, że sporo dzieciaków było.
Na Youngtimery na Powiślu już nie dotarłem, korki mnie złapały w drodze powrotnej do Warszawy
Załącznik:
inti.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Dołączył: 10.09.2009 Posty: 5044 Lokalizacja: Warszawa/Poznań
Nr klubowicza: 281
Kochani
Pełen spontan bo termin raczej mało oczywisty ale… …jutro z DW zamierzamy pokręcić się trochę po Kampinosie najprawdopodobniej odwiedzając po drodze Palmiry i mogiły powstańców styczniowych z 1863 roku.
Jakby taka ładna pogoda zimowa się utrzymała (czyt. dużo śniegu) to 19. grudnia jest piknik seniorów na Bemowie(czyli pojeżdżawka między pachołkami na płycie lotniska Bemowo, wstęp 5 dych). Jak będzie śnieg to jadę, bo będzie mega zabawa, co prawda nie Porsche bo jest w serwisie i nie ma szpery, ale jak ktoś ma Porschaka bez otwartych dyfrów, bądź AWD to może być fajnie.
Dołączył: 30.03.2012 Posty: 2302 Lokalizacja: Warszawa-Sękocin
Nr klubowicza: 330
Duke napisał(a):
Jakby taka ładna pogoda zimowa się utrzymała (czyt. dużo śniegu) to 19. grudnia jest piknik seniorów na Bemowie(czyli pojeżdżawka między pachołkami na płycie lotniska Bemowo, wstęp 5 dych). Jak będzie śnieg to jadę, bo będzie mega zabawa, co prawda nie Porsche bo jest w serwisie i nie ma szpery, ale jak ktoś ma Porschaka bez otwartych dyfrów, bądź AWD to może być fajnie.
Jak śnieg się utrzyma to się piszę.
Ja dokładnie tak samo, musi być śnieg, bo byłem już na tych pojeżdżawkach kilkanaście razy i formuła "na sucho" mi się już znudziła trochę, ale jak będzie gruby śnieg, to koniecznie .