Kupiłem niedawno Cayenna II turbo 10` i mam parę wątpliwości po zakupię, proszę o Waszą opinię:
1. Lampy przednie wersja turbo każda ma z 4 diodami czy to opcja? W poprzednim modelu z tego samego roku 2010 miałem takie lampy że widać było 4 diody z daleka nowocześnie to wyglądało. Tutaj mam zwykłe lampy jak w 4s którego też miałem kiedyś.
2. Regulowane zawieszenie zjeżdża po 3 dniach postoju na samą glebę. Podczas jazdy działa normalnie, nie odczuwam dyskomfortu problemów ale jak rano przychodzę do auta jest na najniższym poziomie a po kilku dniach mam wrażenie że jeszcze niżej. Czy ma stać na tym poziomie na jakim zostawiłem czy to się ustawia czy mam coś zjeb... i co wtedy .. od czego zacząć?
3. Skrzynia szarpie 4ka co drugą zmianę biegów przy wolnej jeżdzie. Przy szybkiej jeździe zmienia biegi normalne przy wolnej pół na pół raz szarpnie raz normalnie. Czy tylko wymiana skrzyni czy moga być jakieś mniejsze/tańsze powody? Od czego gdzie zaczać?
Generalnie nie zrażam się, trzeba będzie naprawić to się naprawi być może sprzedający się cos dorzuci ale zanim wejdę w szczegóły chciałem poprosić o opinie czy to duże problemy i jak się za nie zabrać?
Dziękuję za tak liczne odpowiedzi, udało mi się naprawić zawieszenie i czekam naprawę skrzyni. Temat można zamknąć to co chciałem się dowiedzieć już się sam dowiedziałem =)