Autor |
Wiadomość |
michalzajac
|
Napisane: 4.11.2007, 17:03 |
|
|
SPRZĘT NADAL DO SPRZEDAŻY - PORSCHE 928 S-4 89 R.OPUSZCZAM CENĘ
ZEJDZIE ZA 34-33 tyś. zł zapraszam chętnie zadzwonię i opowiem co nieco.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
|
Góra |
|
yoshi
|
Napisane: 4.11.2007, 18:01 |
|
|
rozmawialem z wlascicielem tego samochodu (panie Michale to chyba z pana bratem). Bardzo sympatyczny i zyczliwy czlowiek.
Jezeli ktos szuka 928 to warto z nim pogadac choc mysle ze mozna trafic to samo ale w manualu mniej wiecej w tej cenie. A stan techniczny trzeba samemu ocenic.
|
|
Góra |
|
michalzajac
|
Napisane: 4.11.2007, 18:15 |
|
|
jasne że trzeba zobaczyć jednak gwarantuje że w takim stanie nie zjadziesz 928 w Polsce - niema szans.
|
|
Góra |
|
Blumen
|
Napisane: 4.11.2007, 19:30 |
|
|
jak widzę temat o fantazji, to przypomina mi się:
Trzeba mieć fantazje dziadku.
Trzeba mieć pieniądze synku...
|
|
Góra |
|
Igor
|
Napisane: 4.11.2007, 19:54 |
|
|
Blumen napisał(a): jak widzę temat o fantazji, to przypomina mi się: Trzeba mieć fantazje dziadku. Trzeba mieć pieniądze synku...
dobre
KZO! - nikt nikogo nie obraża. tekst ma przykuwać uwagę, tyle i uważam, że umieszczanie tutaj ogłoszeń do innych 928 średnio jest na miejscu... no i mówienie, że to jest w lepszym stanie - jeździłeś obydwoma? wypróbowałeś je?
|
|
Góra |
|
michalzajac
|
Napisane: 4.11.2007, 20:29 |
|
|
Dzi�ki Igor i dzi�ki Blumen macie oczywi�cie racje - od siebie z t� fantazj� oczywi�cie nikogo nie chcia�em obrazi�.KZO z tego co widzia�em ogl�daj�c 928 w Polsce mojego mog� poleci� z czystym sercem przyjedz obejrzyj a pu�niej si� wypowiesz moim zdaniem niema tak dobrego w Polsce i nie boj� si� tego napisa� - wszystkich zainteresowanych zapraszam do obejrzenia - mocne wra�enia gwarantowane he he a ty KZO zastanawiaj si� co piszesz - pozdrawiam przy okazji to jest temat o sprzeda�y a nie k��tnie na temat czy 928 z Poznania jest lepsze poza tym ja go widzia�em na ulicy podchodzi�em do niego na parkingu mieszkam w Gnie�nie apracuj� w Poznaniu i do takiego samochodu nie pozwoli�bym sobie nie podej�� - niby fajny ale ka�demu podoba si� co� innego - lakier , kolor tapicery itd.A to �e cena jest podobna potwierdza tylko to �e moşna wybra� tego kt�ry bardziej si� podoba a nie to �e 928 z Poznania jest lepszy .Ja mojego zawsze b�d� stawia� przed innymi tego typu dopóki nie przejad� si� lepszym a uwierzcie mi �e niejednym je�dzi�em no i niestety nie znalaz�em.
ZACH�CAM JAK NAPISA�EM WCZE�NIEJ PUJDZIE ZA 33-34 TY�,Z�
|
|
Góra |
|
michalzajac
|
Napisane: 4.11.2007, 20:30 |
|
|
Dzięki Igor i dzięki Blumen macie oczywiście racje - od siebie z tą fantazją oczywiście nikogo nie chciałem obrazić.KZO z tego co widziałem oglądając 928 w Polsce mojego mogę polecić z czystym sercem przyjedz obejrzyj a póżniej się wypowiesz moim zdaniem niema tak dobrego w Polsce i nie boję się tego napisć - wszystkich zainteresowanych zapraszam do obejrzenia - mocne wrażenia gwarantowane he he a ty KZO zastanawiaj się co piszesz - pozdrawiam przy okazji to jest temat o sprzedaży a nie ˝t na temat czy 928 z Poznania jest lepsze poza tym ja go widziałem na ulicy podchodziłem do niego na parkingu mieszkam w Gnieźnie a pracuję w Poznaniu i do takiego samochodu nie pozwoliłbym sobie nie podejść - niby fajny ale każdemu podoba się coś innego - lakier , kolor tapicery itd.A to że cena jest podobna potwierdza tylko to że można wybrać takiego który bardziej się podoba a nie to że 928 z Poznania jest lepszy .Ja mojego zawsze będę stawiać przed innymi tego typu dopóki nie przejadę się lepszym a uwierzcie mi że niejednym jeździłem no i niestety nie znalazłem.
Zresztą spuszczam cenę do ok 34 tyś więc okazja zawsze mogę się dogadać
|
|
Góra |
|
yoshi
|
Napisane: 4.11.2007, 21:24 |
|
|
ja tez mysle ze tekst do uzytkownikow z tego forum mial byc zaczepny a nie obraźliwy ale obawialem sie zbyt szybkiej reakcji i dlatego napisalem od razu o sympatycznej postawie sprzedajacego z ktorym mialem okazje rozmawiac
Co do juz samej kwestii kupna takiego autka. Obawiam sie ze wiele osob nie ma budzetu na 928 (i jego utrzymanie!) mimo naprawde szerokobieznych fantazji
ja sam ogladalem miesiac temu 928 w super stanie (manual z 89r, kolekcjoner zmarl, samochod sprzedaje rodzina) o czym pisalem juz na tym forum. I po zlocie i rozmowie z kilkoma klubowiczami odpuscilem temat ze wzgledu na wyobraznie czyli co sie stanie jesli autko nawali (a to ludzka rzecz ) poprostu potrzebuje tym autem sie cieszyc 24/7 a w razie co go szybko naprawic. I sadze ze kilka osob zainteresowanych ma podobne podejscie.
W kazdym razie zycze powodzenia. komus sie na pewno w koncu uda...
|
|
Góra |
|
michalzajac
|
Napisane: 4.11.2007, 21:34 |
|
|
Witam Yoshi - dzięki , słyszałem że kupiłeś 944 S2 gratuluje Porch-a - pozdrawiam i mam nadzieję że cię nie zawiedzie teraz odpukaj he he - jeszcze raz pozdrawiam.
|
|
Góra |
|
Blumen
|
Napisane: 4.11.2007, 21:56 |
|
|
KZO, nie obrażając nikogo, myślę, że jesteś troszkę 'nadpobudliwy" z komentarzami, czasem trzeba po prostu się wstrzymać, bo tak jak sam czasem mówisz o zaśmiecaniu wątków - niestety ty robisz to samo.
mój komentarz apropo fantazji tyczył się tego, że czasem nie ma się kasy i już , ale nie był jakimś wyzywaniem kogoś.
Można by się rozpisywać jakie auto jest ładniejsze itd. ale z wyczuciem i w odpowiednim wątku.
|
|
Góra |
|
Igor
|
Napisane: 5.11.2007, 0:47 |
|
|
ten tekst o fantazji to można dosłownie w ramkę obrobić i nad łóżkiem powiesić... bardzo mi sie spodobal
propo auta - kazde Porsche jest najlepsze - a które mniej, które bardziej - to sprawa idywidualnego podejścia i własnych priorytetów...
a zdjęcie spod maski REWELACYJNE!! JAK NÓWKA!!
mam nadzieję, że auto znajdzie nabywcę, który je będzie szanować.
Pozdrawiam
|
|
Góra |
|
Igor
|
Napisane: 5.11.2007, 9:27 |
|
|
Kuba - naprawdę nie ma czym się bulwersować... tytuł jest prowokacyjny, ma wzbudzać zainteresowanie i tyle... jeśli osobiście poczułeś się urażony, to bardzo przykro, ale jak widzisz ludzie na tym forum traktują to z dystansem... a jak komuś się nie podoba, to po prostu nie czyta i ma to gdzieś... z pełnym szacunkiem do Twojej osoby (wiesz dobrze, że Cię bardzo szanuję), jednakże takie zachowanie obrażalskiego i czepialskiego świadczy o niczym więcej, jak pewnego typu kompleksach....
także - nie ma co zaśmiecać wątku o sprzedaży auta komentarzami nt tytułu.. proponuję zakończyć dyskusję na ten temat i bardziej skupić się na aucie...
w sumie tego autka nie ma w moich planach, a co ważniejsze, w moim budżecie, jednakowoż z czystej ciekawości interesuje mnie kwestia przebiegu tego auta?
|
|
Góra |
|
meewosh
|
Napisane: 5.11.2007, 9:46 |
|
|
Nadpobudliwość KZO! już wyszła z wora na forum 924.pl, gdzie zresztą przez jakiś czas jego aktywność zamarłą
|
|
Góra |
|
|