Cytuj:
Smigla...bo porsche to szybkie samochody sa Wink podbeskidzie bogate w porsche,tradycje do motorsportu i...moj boze jak tu pieknie Smile az zal wracac do krakowa
Tyle prosiaków co przez te trzy ostatnie dni , to w moich okolicach nie widziałem przez rok
1 maja w okolicach jeziora żywieckiego
- czarne 997 na bielski blaszkach (SB) , nad jeziorem pod lotniskiem na Żarze i potem na zaporze w Tresnej
- śliczne 993 kolegi Adi_rally - Pozdrawiam
- bardzo gustowny kolor
- srebrny Box na francuskich numerach w Żywcu
- czarny Cayman (numerów nie widziałem bo przeleciał bokiem) w Porąbce
Dzisiaj pod ośrodkiem na Kocierzu
- żółte 997 na parkingu przy hotelu, a obok czarna Panamera
- czarna Panamera (nie ta sama co na kocierzu) na wlocie do Żywca
Ostatnio mam również szczęście do białego 997 Turbo (albo GT2 - zawsze za późno zauważam
) na indywidualnych numerach zaczynających się na S7. Widziałem go w niedzielę dwa tygodnie temu w Chochołowie, początkiem tego tygodnia w okolicach Limanowej i chyba w Rabce - ktoś z klubu ?
Aha i wczoraj jak jechałem z Ustronia do Skoczowa to przy drodze stoi do sprzedania czerwone 924 (SCI...) - do czego to doszło, że teraz można Porsche przy drodze kupić
A tak na marginesie, to jak byłem dzisiaj na Kocierzu to zaświtał mi pomysł aby w tym urokliwym miejscu zorganizować jakiś nieformalny (a może formalny) zlocik, coś na wzór tego na Muchowcu.
Miejsce jest genialne do tego, kanajpki, parkingi, basen, hotel..... no i miejsce urokliwe - a sam dojazd to przecież były odcinek specjalny rajdu Wisły.
Jak będzie jakiś oddźwięk to obadam temat i założę osobny wątek bo to nie miejsce na takie sprawy