Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 20.06.2007, 22:45 

Wie ktoś coś może o tym sprzęcie?
http://tiny.comm.pl/?Js

Podobno lakier jest oryginalny, w dwóch miejscach robiony po stluczkach, i w 2-3 miejscach wymagałby zaprawek.
Poprzednia cena to 14 000zł
Zaletą jest zadbane wnętrze(1 właściciel) i wyposazenie. Podobno mechanika w dobrej kondycji.
Właśnie wróciłem z 4-dniowego rajdu po Niemczech, Holandii i Belgii i wolałbym dowiedzieć się czegos nim znowu pojade milion kilometrów, żeby sobie popatrzeć i zrezygnować. Może ktoś ma rzut bidetem do Mielca?
Co myślicie?
ps.Stoi już z pół roku..

PostNapisane: 21.06.2007, 6:09 

Han Solo napisał(a):
Wie ktoś coś może o tym sprzęcie?
http://tiny.comm.pl/?Js

Podobno lakier jest oryginalny, w dwóch miejscach robiony po stluczkach, i w 2-3 miejscach wymagałby zaprawek.
Poprzednia cena to 14 000zł
Zaletą jest zadbane wnętrze(1 właściciel) i wyposazenie. Podobno mechanika w dobrej kondycji.
Właśnie wróciłem z 4-dniowego rajdu po Niemczech, Holandii i Belgii i wolałbym dowiedzieć się czegos nim znowu pojade milion kilometrów, żeby sobie popatrzeć i zrezygnować. Może ktoś ma rzut bidetem do Mielca?
Co myślicie?
ps.Stoi już z pół roku..

litości... nie wierz w teksty w stylu "oryginalny lakier, w dwóch miejscach lekko zaprawiony po stłuczkach", ani nie wierz w teksty "pierwszy właściciel"... jeszcze bardziej nie wierz w zapewnienia że "kupiłem dla żone a ona nie chciała jeździć / nie spodobal jej sie" ;)
jesli samochod stoi juz pol roku, to musi cos znaczyc.. wiesz - ludzie nie są głupi, każdy szuka okazji... więc radziłbym potraktowaćz lekkim dystansem...
ale z drugiej strony - tapicera rzeczywiscie niekiepska ;)

trudno cokolwiek powiedziec, zwlaszcza sugerujac po autach z komisow (nie chce nikogo obrazac), czesto (ale nie zawsze) w komisach stoja wozy maksymalnie wypicowane, ktore po 2 tygodniach sypią się...
dlatego przejedz się i zobacz :)

Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 21.06.2007, 11:28 

Hmm.. Zdaję sobie sprawę z tego i owego, związanego z zakupem auta ale wiem jak istotny jest postronny, studzący głos rozsądku. Dzięki :wink:
ps Szukałem w Olsztynie (tylko w komisach) auta dla brata... nie znalazłem ani jednego bezwypadkowego!!!

Tytuł:
PostNapisane: 21.06.2007, 11:31 

Baaaardzo ciezko spotkac bezwypadkowe 944...

Tytuł:
PostNapisane: 22.06.2007, 12:07 

Zi dżermans mają bezwypadkowe ale nie sprzedadzą a jak już to np. Turbo S niemalże w cenie 911 :shock: :? :(

Tytuł:
PostNapisane: 22.06.2007, 12:34 

Niemalze? Widzialem takie Ski drozsze od 964 ;)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]