hej tak jak w temacie mam cayenna bez pneumatyki czyli jeden czujnik z przodu i jeden z tyłu ten tylni wyglada i działa sprawnie natomiast lewy przód zgnił cały w srodku rozciecie nie pomogło bo wszystko poodpadało z płytki nr. org.7L0 616 213C 6 pinów a z kostki prostokatnej 4 przewody... musze kupic zamiennik bo ten zliterka C nie jest do zdobycia, wszystkie 7L0 616 213 b/d/e/ lub bez literki maja 3 przewody z kostki mimo ze wychodzi 6 pinów z czujnika,jest ktos w stanie podpowiedziec ktory bedzie dzialal i jak piny polaczyc ? w instalacji mam 4 przewody dwa brazowe piny 1 i 2, jeden czarno-niebieski pin5 i jeden czerwono-niebieski pin4 ....z tego co sie zorientowałem to czujnik 7L0 616 213 B na kostke z 3 przewodami brazowy,brazowy z czarnym i brazowy z zołtym czy mozna to jakos do mnie zastosowac?czy moze ktos wie jaki inny moge załozyc i jak go podlaczyc? pozdrawiam i z gory dziekuje za podpowiedzi i zycze zdrowych i wesolych swiat... ps. sa dwa posty dotyczace tego zagadnienia ale na zadnym nie wyjasniono tematu do konca....
hej... widze, ze ciężko o jakąś kompetentną osobe która by sie znała konkretnie na elektryce lub miała doswiadczenie z moim przypadkiem który inny czujnik mozna załozyc skoro oryginał jest niedostepny...i jak z pinami który w które miesce podłaczyc, a jesli bedzie to kostka 3 pinowa to czy ktorys mozna pominąc... ps. moze chociaz jest ktos na forum kto zna elektryka od porsche i da kontakt do niego zeby sie umówic na zrobienie usterki...