Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Witajcie,
PostNapisane: 9.08.2013, 17:57 

Nr klubowicza: 609
Ponieważ piszę pierwszy raz na tym forum a właściwie na jakimkolwiek :D chciałem wszystkich pozytywnie zakręconych Porszomaniaków serdecznie przywitać!!! Pytań dotyczących marki wiele, więc mam nadzieje, że Koledzy o większej wiedzy w razie czego zechcą pomóc :) Ta "faza" zakochania w Porsche trwa u mnie od 15- latka czyli jakieś 20lat. Na razie moje zbiory to książki i kubek kupiony w muzeum Porsche :D :D :D Już dawno zastanawiałem się nad wejściem do klubu, ale bez auta to takie nie pełne szczęście chyba:) Może kiedyś się uda. Czuje że na forum same bratnie duszę, bo w domu mój entuzjazm i zapał w poszukiwaniu wymarzonego prosiaczka nie jest tak duży jak mój. Żeby nie przynudzać na początek, jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i życzę jak największej przyjemności z jazdy tą wspaniałą marką jaką jest Porsche!!!
Mariusz

Maniak Porsche:)

Tytuł:
PostNapisane: 13.08.2013, 9:55 

Wymogiem do wstąpienia do klubu jest własny model Porsche w skali 1:1 ;)
Zastanawia mnie, czemu nigdy nie pomyślałeś o zakupie 924/944?

Witam na forum :)

Tytuł: Witaj
PostNapisane: 12.10.2013, 19:28 

Nr klubowicza: 609
przepraszam, że dopiero teraz odpisuje!!!! Za dużo pracy i innych obowiązków służbowych a stanowczo za mało przyjemności zwłaszcza związanych z pasją do Porschaków:) myślałem o 924/944 nawet widziałem kilka bardzo ładnych (przynajmniej na oko), ale ciągnie mnie do 911 najlepiej starszego z płetwą:) a może 965-tkę (to już młodsze) ale w grę wchodzą zbyt duże ceny zakupu i utrzymania pewnie też, nawet jeśli miałoby służyć jako autko na "niedzielne wypady za miasto". Błędne koło jednym słowem niższy model może pozostawić niedosyt a wyższy jest w tej chwili nieosiągalny. Zostaje więc przeglądanie forum, neta i wytrzeszczu oczu na widok zdjęć:)

Pozdrawiam Cię serdecznie
Mariusz :D

Maniak Porsche:)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]