Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 29.11.2007, 5:11 

Witam serdecznie wszystkich milosnikow tej wielkiej marki :D . Sam jestem fanem od dawna jednak dopiero teraz mialem okazje przekonac sie ze Porsche to cos wiecej niz samochod. Zostalem tymczasowym uzytkownikiem Porsche Cayenne ktory niestety za pare miesiecy bede musial oddac mojemu ojcu. Naszczescie pojdzie w dobre rece... A przede mna kilka miesiecy nowej przygody. Nie jest to Carrera turbo ale wsiadlem do niego z mojego Subaru Sti i naprawde bylem bardzo bardzo mile zaskoczony jak taki duzy samochod moze sprawnie pokonywac zakrety :shock: . Jeszcze raz pozdrawiam i zycze duzo frajdy z jazdy Porsche :D

Tytuł:
PostNapisane: 29.11.2007, 7:41 

Witam nowego forumowicza! chyba jesteś tu pierwszym, który swoją przygodą z Porsche zaczyna od Cayenne ;)
jeśli chodzi o sportową jazdę (zakręty, przyspieszenie, hamowanie) cayenne to ciekawy zalążek i przedsmak tego, co oferuje nam Porsche :)
pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń o nowym kajenku (a raczej o "nowej kajence" ;) ;) )

Tytuł:
PostNapisane: 29.11.2007, 10:07 

Witam,
też lubię Subaru, ale posiadam Porsche, może też zrób wymiankę.
sam Kuzaj powiedział, że Subaru, to gadżet :D więc może czas na sportowy samochód.
Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 29.11.2007, 12:05 

Nr klubowicza: 108
Podzial tutaj jest bardzo prosty :-)
Porsche na tor i rowne krete drogi, a subaru do szalenst na szutrze, sniegu i nierownych drogach. Najlepiej miec i subaru i porsche bo oba sprawiaja wiele przyjemnosci.
ALE PORSCHE TO PORSCHE :-)

PostNapisane: 29.11.2007, 17:00 

tomasi napisał(a):
Witam serdecznie wszystkich milosnikow tej wielkiej marki :D . Sam jestem fanem od dawna jednak dopiero teraz mialem okazje przekonac sie ze Porsche to cos wiecej niz samochod. Zostalem tymczasowym uzytkownikiem Porsche Cayenne ktory niestety za pare miesiecy bede musial oddac mojemu ojcu. Naszczescie pojdzie w dobre rece... A przede mna kilka miesiecy nowej przygody. Nie jest to Carrera turbo ale wsiadlem do niego z mojego Subaru Sti i naprawde bylem bardzo bardzo mile zaskoczony jak taki duzy samochod moze sprawnie pokonywac zakrety :shock: . Jeszcze raz pozdrawiam i zycze duzo frajdy z jazdy Porsche :D

wszyscy piszą 'Porsche to Porsche'.
mam propozycję, oddaj za kilka miesięcy swojemu tacie...Subaru ;-), i zapraszamy na zloty :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 29.11.2007, 18:19 

Dzieki wielkie za cieple przywitanie :D . Zgadzam sie z wami ze Porsche to Porsche. Nie ma drugiej takiej marki. Subaru jest swietne ale i tak gdybym mial tylko mozliwosc to bym sie przesiadl do Porsche. Mam nadzieje ze jak juz oddam Cayenne ojcu to pozyczy czasami zebym mogl wpasc na jakis zlocik... :D . Pozdrawiam!

Tytuł:
PostNapisane: 29.11.2007, 18:37 

No witamy, witamy :D

Tytuł:
PostNapisane: 29.11.2007, 22:11 

Ostrzeżenia: 1
Nr klubowicza: 806
Sprzedaj subaru i kup Porsche :wink:
Witam

Jest: 996 C2 '03, Cayenne S III
Było: 944 '84

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]