Dzień Dobry!
Dziękuje za przyjecie! Mam na imię Zbigniew i mieszkam w Krakowie. Z wykształcenia jestem architektem ale od ponad 10ciu lat zajmuję się głównie działalnością artystyczną jako rysownik. Kocham samochody i trzecią dekadę życia przejezdziłem BMW E92 335d -o którym nie powiem złego słowa - a gdy z wielu m.in. utylitarnych względów nadszedł czas na wiekszy samochód zrealizowałem motoryzacyjne marzenie i zostałem posiadaczem przepięknej Panamery Turbo 970 z 2011r. Auto jest cudowne i stratosferyczny skok w klasie wykonania oraz wspaniała jazda skutecznie odwiodły mnie od zakupu 3 letniego 435 Gran Coupe, czego mam nadzieję użytkując auto jako daily nie pożałuję
Jako świeżo upieczony neofita marki, liczę, że będę mógł skorzystać z Waszego ogromnego doświadczenia, co mam nadzieje uczyni moją przygodę z Porsche, być może mniej stresującą a na pewno ciekawszą
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie!
Jeśli to nie nadużycie w powitalnym poście, to chciałbym Was już na wstępie zapytać o dobre adresy w Krakowie i okolicy, gdzie poza ASO można taki samochód najsensowniej serwisować i prowadzić diagnostykę? Będę bardzo wdzięczny za pomoc! Póki co miałem w dniu zakupu błąd check engine od nieszczelnego korka paliwa, a po wymianie problem powrócił w połowie baku, więc zabieram sie do sondowania okolicy pod kątem serwisów ze stosownym do powagi marki know-how
Z góry bardzo dziękuje za wszelkie sugestie i pozdrawiam! ZB.