Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 12.01.2009, 0:30 

Zbliżają Walentynki, a taki już mój los:-P, że kocham pewnego faceta, który ma kręćka na punkcie sportowych samochodów i samolotów.

Chciałabym zrobić mu prezent - w postaci przejażdżki Porschakiem:)
Nie spodziewam się, że ktoś odda kierownicę swojego cennego wozu w obce ręce - myślę, że spędzenie czasu z którymś z Was jako pasażer i sam kontakt z takim samochodem będzie dla niego dużą frajdą:)

Mieszkamy w Krk, ale jeśli znajdzie się ktoś gotowy poświęcić swój czas dla nas gdziekolwiek w Polsce, z rozkoszą wepchnę mego miłego do pociągu.

Nie stać mnie niestety na wynajem takiego samochodu, dlatego proszę o pomoc. Ale postaram się jakoś odwdzięczyć. Może zaproszeniem na weekend do Krk?:)

Pozdrawiam wszystkich i czekam na odzew

Martyna

Tytuł:
PostNapisane: 12.01.2009, 2:09 

Gdyby Walentynki wypadałyby w maju to sprawa wyglądałaby o wiele lepiej.
Niestety zima ma to do siebie, że większość prosiaczków zapada w błogi wypoczynek na czas jej trwania :)
Ale nie trać nadziei, może któryś z nich da radę wyjść na spacer zanim śniegi stopnieją :)
pozdrawiam i powodzenia w spełnianiu marzeń! Oby twój luby dbał o Ciebie tak jak ty o niego :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12.01.2009, 10:29 

nie jest tak źle jak kolega pisze :-) i jednak od czasu do czasu przeganiam mojego aligatora po warszawskich zasolonych ulicach.

wsiadajcie w pociąg 14-go lutego, przybywajcie do Warszawy na zakupy, a chwila na przejażdżkę na pewno się znajdzie. Jeśli oczywiście Cayman S przyspieszający w 5.4s od 0 do 100km/godz wystarczy ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 12.01.2009, 10:30 

kolega ma racje . Z przyjemnością przyjechałbym do krk na weekend gdyby było to w okresie wiosenno letnim. Teraz laka śpi w cieplutkim garażu

Tytuł:
PostNapisane: 12.01.2009, 10:41 

Ze tak powiem pozazdroscic dziewczyny ;)
Moje w tym czasie pewnie tez nie bedzie zdatne do jazdy, wiec nie pomoge... A krakow takie ladne miasto... Szkoda ze walentynki sa w lutym ;)

PostNapisane: 12.01.2009, 11:46 

Dziewczyna86 napisał(a):
dlatego proszę o pomoc. Ale postaram się jakoś odwdzięczyć. Może zaproszeniem na weekend do Krk?:)

Po takich słowach.... hmm na pewno ktoś się skusi

Tytuł:
PostNapisane: 12.01.2009, 11:54 

Nr klubowicza: 060
Tak, po tych slowach aligator juz byl wyprowadzony z garazu :D :D Jednak relacje mesko damskie mocno ulegly zmianie od "moich czasow" niech zyje rownouprawnienie.

było 924'82-było na I Zlocie 944S2'90 944TurboS'89 944 TURBO'S '88 prawie cup. jest Białe968TS'94

Tytuł:
PostNapisane: 12.01.2009, 14:56 

Aż tylu chętnych na Kraków?:) Właściwie to średnio jest gdzie się tu rozpędzić, szczególnie w korkach:)

jacekm: Mówisz (znaczy piszesz) poważnie? To znaczy że już mogę zacząć skakać z radości? :)

Tytuł:
PostNapisane: 12.01.2009, 15:36 

oczywiście, że poważnie. Z jednym zastrzeżeniem - jak popada duży śnieg tego dnia, to frajdy nie będzie. No i W-wie też korki. wtedy najwyżej napijemy się razem kawy :-).
pisz na jacekm@porscheclub.pl i bedziemy w kontakcie. do 14-go lutego jeszcze daleko.

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]